Το “Στα 4” σπάει τα στερεότυπα και γίνεται η μοναδική σειρά στην Ελλάδα με βασικό χαρακτήρα ένα άτομο με αναπηρία. Ο κωμικός χαρακτήρας της σειράς είναι ένα ακόμη ιδιαίτερο, πρωτότυπο στοιχείο, καθώς το “Στα 4” προβάλλει με θετική διάθεση και σαρκαστικό πνεύμα κάθε πλευρά της ζωής σε αναπηρικό αμαξίδιο στη χαοτική και αφιλόξενη Αθήνα.

Η Γεωργία Καλτσή είχε μιλήσει στο Provocateur για το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή σε κλάσματα δευτερολέπτων. Ονειρευόταν μια ζωή με ταξίδια, έρωτες, παρέες, γέλια και χαρές. Και την ζει. Όπως όλοι μας. «Δεν διαφέρουμε τόσο πολύ όσο νομίζετε» λέει στη συνέντευξη με ένα τεράστιο, λαμπερό χαμόγελο. 

H Πρωταγωνίστρια

Η Γεωργία Καλτσή μια πραγματική influencer για εμπνέει χιλιάδες ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media. Η γυναίκα που κάποτε είχε 1% πιθανότητες επιβίωσης σήμερα είναι αθλήτρια ξιφασκίας και καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο. Κι ας χρειάστηκε τρία χρόνια για να βάλει ένα δίποντο. Σήμερα βάζει πολλά.

Η υπόθεση

Οκτώ μήνες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που την άφησε παράλυτη, η Στέλλα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως ανάπηρη, με όπλο το αμαξίδιό της και σύμμαχο το πείσμα και τον αυτοσαρκασμό της. Μια μέρα, η Στέλλα ξυπνά και αναλαμβάνει δράση, αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της χωρίς συμβιβασμούς, σύμφωνα με τους δικούς της όρους. Μετακομίζει στο διαμέρισμα που πάντα ονειρευόταν, φοράει τα αγαπημένα της ψηλά τακούνια, χορεύει, φλερτάρει και ζει την κάθε στιγμή χωρίς να ενδιαφέρεται για την άποψη των άλλων.

Πότε θα την δούμε;

Η νέα σειρά «Στα 4» αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ στις αρχές του 2023.

Info: Σενάριο: Θέμης Γκυρτής

Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS

Πρωταγωνιστούν: Γεωργία Καλτσή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Κίτσος, Ιωάννα Μαυρέα, Ελένη Μπούκλη, Δημήτρης Πασσάς.