Σε μια κοινωνία που ανέκαθεν περίμενε από τους καλλιτέχνες να φέρουν την αλλαγή, αυτόν τον ρόλο έρχεται να παίξει για εμάς η σκιτσογράφος Lainey Molnar με τον λογαριασμό της στο Instagram να περιλαμβάνει ποστ με όσα οι γυναίκες θεωρούμε αυτονόητα, προσπαθώντας παράλληλα να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες. Η  Lainey Molnar ενθαρρύνει τις γυναίκες να ζουν τη ζωή με τους δικούς τους όρους, ανεξάρτητα από το πώς η κοινωνία προσπαθεί να διαμορφώσει τη συμπεριφορά τους. Αποφάσισε λοιπόν να περιγράψει την πραγματικότητα των ραντεβού, online ή και όχι, δείχνοντας σε όλους εκεί έξω 9 από τους λόγους που οι ετερόφυλες γυναίκες που θέλουν -συνειδητοποιημένα- να βρουν ταίρι δεν τα καταφέρνουν.

Το φάντασμα

Το γκοστάρισμα είναι η πιο επώδυνη μέθοδος να δείξεις σε κάποιον ότι δεν θέλεις να προχωρήσει η γνωριμία σας. Υπάρχουν επαγγελματίες στο είδος που βρήκαν τον τρόπο να κακοποιούν συναισθηματικό κόσμο και να μη δίνουν δεκάρα, δείχνοντας ότι η ενσυναίσθηση δεν είναι στο DNA τους. Είναι εγωκεντρικές και χειριστικές προσωπικότητες. Κι ο πιο δειλός τρόπος να απορρίψεις κάποιον.

Ο lovebomber που το μετανιώνει

Θα το πάει στο fast forward (πρώτο red flag) στέλνοντας μηνύματα όλη την ώρα με προτάσεις για φαγητό, ποτό, ταξίδια και αφού σε πείσει να βγεις μαζί του μετά θα απομακρυνθεί χωρίς να σου δώσει μια εξήγηση,  απλά θα σε κάνει να νιώσεις ενοχές για κάποιο υποτιθέμενο λάθος σου. 

Ο “διαβάστηκε”

Εκείνος που ξεκινάει το φλερτ like a pro, δεν σε βομβαρδίζει με μηνύματα αλλά ξαφνικά κάνει 3-4 μέρες να απαντήσει σε ένα μήνυμά σου. Ναι, υπάρχει άλλη.

Ο “είμαι οκ με όλα”

Πιστεύει ότι απλά η παρουσία του είναι θείο δώρο. Δεν ξέρει, δεν μπορεί, δεν του το έμαθαν ότι δεν αρκεί. Περιμένει από την κοπέλα να οργανώσει το ραντεβού, την ημέρα, την ώρα, το μέρος. Ιδανικά θα ήθελε να μην πληρώσει καν το μερίδιο του. Μυρίζει φασαίος από χιλιόμετρα.

Ο “είμαι παντρεμένος με παιδιά”

Εκείνος που ξέχασε να αναφέρει μερικές σημαντικές λεπτομέρειες όταν μιλούσατε με μηνύματα. Τα παιδιά και τη γυναίκα του.

Ο “καλύτερα φόλα στο Netflix”

Άπειρες στιγμές άβολης σιωπής, στις ιστορίες από το στρατό ίσως αποκοιμήθηκες, δεν έχετε κανένα κοινό, καλύτερα με πιτζάμες στον καναπέ να έβλεπες Netflix. Θα ξαναβγείτε και κανείς από τους δυο δεν έχει καταλάβει γιατί.

Ο “έχω πάρα πολύ δουλειά”

Εκείνος που θα σου κάνει τη χάρη να κανονίσετε σε τρεις εβδομάδες από τώρα και φυσικά μια ώρα πριν το ραντεβού θα ακυρώσει.

Ο “φρεσκοχωρισμένος”

Αυτός που βγήκε μόλις από μια μακροχρόνια σχέση και πραγματικά δεν ξέρει τι θέλει. Μη σου τύχει.

Ο “χειρότερος από όλους”

Σεξιστής, μισογύνης με παθητική επιθετικότητα. Σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα για το γεγονός ότι έχεις βγει μαζί του σε ραντεβού και μπορεί να σας δει κάποιος γνωστός.