Τα εργαζόμενα άτομα στη βιομηχανία του σεξ έχουν βρει πολλούς τρόπους να ξεφεύγουν από τις αυστηρές πολιτικές για έλεγχο περιεχομένου των πλατφορμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν δείτε ένα emoji καλαμποκιού στα σόσιαλ να ξέρετε ότι μιλάτε με κάποιον που δουλεύει ως σεξεργάτης. Πιθανότατα. Οι σεξεργάτριες στο OnlyFans περιγράφουν τη δουλειά τους ως λογιστικά. Και μια σεξεργάτρια στο διάσημο και νόμιμο οίκο ανοχής της Νεβάδα χρησιμοποιεί το πάρα πολύ περιγραφικό The Modern Working Girl στο TikTok.

Εργάζεται εκεί από το 2016 με το ψευδώνυμο Dacé και εδώ και λίγο διάστημα είναι ενεργή στο TikTok όπου απαντά σε ερωτήματα των followers της. Μένει μόνιμα στον οίκο ανοχής, μπορεί να φύγει όποτε θέλει και να περάσει αλλού τα ρεπό της αλλά γυρίζοντας πρέπει να κάνει τεστ για ΣΜΝ και βγάζει περισσότερα χρήματα από εμάς αλλά και από ένα υψηλά αμειβόμενο μάνατζερ σε πολυεθνική. Πιστεύει πώς καθένας αξίζει αγάπη και σωματική επαφή. Απλά, στο δικό της εργασιακό περιβάλλον, σου δίνετε μόνο αν το αντέχεις οικονομικά.

Έχει κάνει διάφορες δουλειές, πάντα δυσκολευόταν να πληρώνει τα βασικά έξοδά διαβίωσης στην Αμερική και να καταφέρει να συντηρηθεί οικονομικά μόνη της. Αποφάσισε ότι μπορέι να βγάλει πολλά χρήματα και γρήγορα ως σεξεργάτρια, νόμιμα. Συμπλήρωσε μια αίτηση στο Mustang Ranch και έτσι πήρε την δουλειά. Στον οίκο ανοχής που εργάζεται δουλεύουν 15 γυναίκες και μπάρμαν, σεφ, έχει υπεύθυνο ασφαλείας και τρια άτομα που κάνουν δουλειά γραφείου. Δυο μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες είναι υπεύθυνες για την σωστή λειτουργία του οίκου. Δεν προσπαθεί να γίνει φίλη με καμία. Κάποιες γυναίκες δουλεύουν για έξι μήνες και μετά εξαφανίζονται. Αρκετές νέες γυναίκες έχουν αποπληρώσει το φοιτητικό δάνειο τους με αυτό τον τρόπο, κάποιες έχουν αγοράσει σπίτι με τα χρήματα εννέα μόνο μηνών.

Η ίδια ως σεξεργάτρια δουλεύει δυο εβδομάδες στον οίκο ανοχής και έχει δυο εβδομάδες άδεια, κάθε μήνα. Κάνει δυο ραντεβού με πελάτες το πρωί και στη συνέχεια περνά χρόνο με τα εσώρουχα της κάνοντας παρέα σε πελάτες στο μπαρ. Οι μέρες με υπερβολικό φόρτο εργασίας είναι εκείνες με τα συνέδρια στην πόλη. Δεν αντέχει τα μπάτσελορ πάρτι του  Σαββατοκύριακο, ειδικά όταν πέφτουν στη βραδινή βάρδια. Βλέπει περίπου πέντε πελάτες την ημέρα. Κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να κάνει προκράτηση με συγκεκριμένη κοπέλα για μια ή δυο μέρες.

Συνομιλεί πάντα με τους πελάτες για να τους ρωτήσει τι θα ήθελαν. Οι περισσότεροι είναι νευρικοί. Κάθε τι έχει την τιμή του. Δυστυχώς, βλέπει και μισογύνηδες αλλά είναι η μειοψηφία των πελατών της. Λατρεύει τα ζευγάρια swingers και θεωρεί ότι τον τελευταίο χρόνο η εμπειρία ενός τρίτου προσώπου στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού είναι μια τάση.

Βγάζει 250.000€ αλλά το 50% ανήκει στο Mustang Ranch. Πληρώνει και φόρους. Επιθυμεί μέσω των σόσιαλ να υποστηρίξει τα δικαιώματα των σεξεργατών. Υπάρχει η προκατάληψη ότι είναι βρώμικα άτομα ενώ στην ουσία κάνουν τα περισσότερα τεστ για σεξουαλικά νοσήματα. Μια φορά κάθε επτά μέρες κάνουν εξετάσεις. Τι έμαθε ως σεξεργάτρια;Οι άνθρωποι είναι πεινασμένοι για ανθρώπινη επαφή. Πληρώνουν πολλά για λίγη οικειότητα κα όχι για μια χυδαία σεξουαλική πράξη. Κάποιοι απλά την επισκέπτονται για ένα χάδι.

@themodernworkinggirl Replying to @Deanna #reply #response #QA #storytime #storyteller #trending #viral #fyp #explorepage #reno #tahoe #nevada #career #careertiktok #careeradvice #OLAFLEX #DoritosDareToBeBurned ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) [2018 Remaster] – Kate Bush