Αν αυτές οι φωτογραφίες της 26χρονης επιτυχημένης ηθοποιού και της γιαγιάς της -στην πρεμιέρα της ταινίας “Don’t Worry Darling” στο Φεστιβάλ Βενετίας- δεν σας φτιάξουν τη μέρα, μεγάλο κακό σας έχει βρει. Η γιαγιά Πατ είναι πιο διάσημη από το Valentino φόρεμα της εγγονής της. Και πολύ σωστή κίνηση από την Φλο που ήθελε με αυτό το τρόπο να πάρει μια ανάσα από τα άπειρα πρωτοσέλιδα που κάνουν λόγο για υποτιθέμενη κόντρα με την Ολίβια Γουάιλντ, στρέφοντας την προσοχή των φωτογράφων αλλού. Δεν είναι η πρώτη φορά που λατρεύουμε την εμφάνιση της Πιου στα κόκκινα χαλιά. 

Η Πιου δεν θα παρευρεθεί στην επίσημη συνέντευξη τύπου κι αυτό έδωσε τροφή στις κουτσομπολίστικες στήλες που με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνουν την κόντρα των δυο γυναικών (στην πραγματικότητα η Πιου πρέπει να επιστρέψει στη Βουδαπέστη για να συνεχίσει τα γυρίσματα του Dune). Η σκηνοθέτρια της ταινίας έχει ήδη διαψεύσει τις φήμες αυτές σε συνέντευκη της τον Αύγουστο στο Variety κάνοντας λόγο για clickbait τίτλους. Είπε ότι το διαδίκτυο τροφοδοτείται από μόνο του με ατελείωτα κουτσομπολιά και δεν αισθάνεται την υποχρέωση να συνεισφέρει σε αυτό. Και μπράβο και μαγκιά της. 

Η Φλόρενς Πιου έχει κουραστεί να γίνεται βορά σκανδαλοθηρικών περιοδικών γιατί παράλληλα με τις υποτιθέμες κόντρες με την Ολίβια Γουάιλντ έχει να αντιμετωπίσει και τις ερωτήσεις για το χωρισμό της με τον επί τρια συναπτά έτη σύντροφό της Ζακ Μπραφ. Προωθώντας την ταινία είπε στο Harper’s Bazaar ότι προσπάθησε να κρατήσει το χωρισμό της κρυφό γιατί ήταν μια σχέση για την οποία όλοι είχαν άποψη και δεν ήθελε εκατομμύρια άνθρωποι να της λένε πόσο χαρούμενοι αισθάνονται για το χωρισμό της με έναν άντρα 21 χρόνια μεγαλύτερό της.

Επειδή -προφανώς-δεν ήταν αρκετά τα άρθρα σε γκόσιπ ιστοσελίδες, άρχισε και το TikTok να ανακυκλωνει τις φήμες για τον καυγά μεταξύ των δυο γυναικών. Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2021 όταν η Πιου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram και μια μακροσκελή ανάρτηση ευχαριστώντας για τη συνεργασία συνεργείο και καστ αλλά όχι την σκηνοθέτριατης ταινίας, την Γουάιλντ. Φήμες θέλουν την Γουάιλντ να ερωτεύτηκε τόσο έντονα τον Χάρι Στάιλς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που δεν ασχολήθηκε σοβαρά με τις σκηνοθετικές οδηγίες. Κάτι που μάλλον ενόχλησε την Πιου γιατί ήξερε τον Σουντέκις που ήταν επισήμως τότε ο σύζυγός της Γουάιλντ.

 

Ελπίζουμε τουλάχιστον η ταινία να αξίζει όλο αυτό το θόρυβο.