Οι πλούσιες διασημότητες σίγουρα δεν χρειάζονται υπεράσπιση λόγω των τόσων προνομίων τους. Από την άλλη, η Φλόρενς Πιου μπορεί να υπολογίζει πάντα σε εμάς, ειδικά μετά το σόουτου Valentino στη Ρώμη όταν φόρεσε το ροζ, διάφανο, διχτυωτό φόρεμα με εκτεθειμένες τις θηλές της.

«Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που μια γυναίκα θα ακούσει σχόλια για το σώμα της από ένα πλήθος αγνώστων, αυτό που είναι ανησυχητικό είναι πόσο χυδαίοι μπορεί να είστε μερικοί από εσάς τους άνδρες», είπε και ολοκλήρωσε την ανάρτησή της με το hashtag #fuckingfreethefuckingnipple. Η Πίου μπορεί να είναι η πρώτη διασημότητα τα τελευταία χρόνια που υποστήριξε τόσο ένοντα τις γυναικείες θηλές, αλλά σίγουρα δεν είναι η πρώτη που απελευθέρωσε τις θηλές της για τη μόδα .Η Κένταλ Τζένερ είναι επικεφαλής του κινήματος εδώ και χρόνια.

Το Free the Nipple ξεκίνησε επίσημα το 2012 από τη Lina Esco όταν έφτιαχνε μια ταινία με τον ίδιο τίτλο.Το μήνυμα ξεκάθαρο: Οι γυναίκες πρέπει να είναι ελεύθερες όσο οι άνδρες για να έχουν εκτεθειμένες θηλές δημόσια.Ο φόβος για το γυναικείο εκτεθειμένο στήθος μολύνει την οπτική που έχουμε για τα γυναικεία σώματα. Δέκα θρυλικές στιγμές του κινήματος Free the Nipple. 

Το γυμνό φόρεμα Swarovski της Rihanna στο CFDA του 2014

Tο εμβληματικό, γυμνό φόρεμα της Rihanna του 2014 απελευθέρωσε τη θηλή ενώ κάλυπτε το κεφάλι μέχρι τα νύχια της με 216.000 κρύσταλλα Swarovski .

Η Bella Hadid στο Christian Dior Haute Couture Bal Masque το 2017

Η Zoe Kravitz σχεδόν σε κάθε κόκκινο χαλί και στο Instagram

Η Winnie Harlow στο πάρτι γενεθλίων της Doja Cat για το 2021

H Nikita Dragun, στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας Philipp Plein το 2020

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikita (@nikitadragun)

YouTuber, make-up artist και ακτιβίστρια για τα τρανς δικαιώματa— επίσης γνωστός ως Nikita Nguyen — φόρεσε αυτό το 99% γυμνό φόρεμα στην επίδειξη μόδας Philipp Plein κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου στο 2020.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι παντού

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Η Bella Thorne στην πρεμιέρα του Morbius το 2022

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

 H Kendall Jenner δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν, το θεωρεί κουλ και απελευθερωτικό.

Το 2015, ανέβασε τη φωτογραφία που τράβηξε η αδερφή της Kylie Jenner (την οποία αποκάλεσε «αγαπημένη της φωτογραφία»), όπου η σταρ κατέβασε το μαύρο κορμάκι της για να αποκαλύψει ένα από τα στήθη της.

H Miley Cyrus ουσιαστικά απελευθέρωσε τη θηλή στο Instagram

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)