Δεν ξέρουμε αν είναι κάποιο κοινωνικό πείραμα ή όντως μια κατάσταση που θα έπρεπε κάποιος να συζητήσει με έναν ειδικό ψυχικής υγείας. Ή μια τρέλα για να γίνει κανείς viral. Σίγουρα είναι κάτι περίεργο. Μια γυναίκα στη Βραζιλία βρήκε τον άνδρα τον ονείρων της. Μάλλον, τον έφτιαξε.

Η Meirivone Rocha Moraes, 37 ετών, παραπονέθηκε στη μητέρα της ότι ένιωθε μοναξιά δεν ένιωθε άνετα που ήταν ελεύθερη. Σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη διάθεση της κόρης της, η μητέρα της έφτιαξε μια πάνινη κούκλα με το όνομα Μαρσέλο, σύμφωνα με το Jam Press. Και τον ερωτεύτηκε. Το ζευγάρι υποδέχτηκε 250 καλεσμένους στο γάμο του και στη συνέχεια πήγε κρυφά σε ένα παραλιακό σπίτι στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τον μήνα του μέλιτος. Από την ημέρα που γνωρίστηκαν είναι αχώριστοι και όπως εξομολογείται η γυναίκα «είναι ένας άντρας που πάντα ήθελα στη ζωή μου».

Μετά τον μήνα του μέλιτος, το ζευγάρι υποδέχτηκε το κούκλο-παιδί του Marcelinho στις 21 Μαΐου. «Γέννησε» σε μόλις 35 λεπτά στο σπίτι, με γιατρό και νοσοκόμα στο χώρο, ενώ την ώρα του «τοκετού» έκανε livestreaming μετάδοση σε κοινό 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε αν ο σουρεαλισμός είναι επίσημη θρησκεία πλέον. Πραγματικά. Η 37χρονη εργάζεται σκληρά για να εξασφαλίσει την οικογένειά της και μισεί όταν οι άνθρωποι της λένε ότι η οικογένειά της είναι ψεύτικη. Ο Μαρσέλο δεν εργάζεται και η 37χρονη αποτελεί τη μοναδική πηγή εισοδήματος στο σπίτι.«Έχει τόσα πολλά σπουδαία προσόντα, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι τεμπέλης. Δεν εργάζεται καθόλου. Αλλά εγώ είμαι αγωνίστρια και συνεχίζω να το κάνω για εμάς», δήλωσε.Πιστεύουμε στην αυτοδιάθεση. Όπως λέει και η παροιμία, η αγάπη δεν έχει όρια.

Δεν ξέρω αν προσποιούνται όλοι γύρω της ότι είναι μια φυσιολογική οικογένεια. Σίγουρα όμως θα της έκανε καλό μια επίσκεψη σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο. Η είδηση έχει αναπαραχθεί από μεγάλες εφημερίδες και sites αλλά κανείς δεν μιλά για τον ελέφαντα στο δωμάτιο.