Η Έλενα Παπαρίζου είναι πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Από τις 10 έως και τις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Athens Pride 2022. Κεντρικό σύνθημα είναι η φράση «Άνευ Όρων» και αίτημα η ισότητα όλων στο γάμο, την οικογένεια, την εκπαίδευση και τη συμπερίληψη. Η Έλενα Παπαρίζου -φυσικά- δέχτηκε να συμμετάσχει σε αυτό τον εορτασμό της αγάπης χωρίς περιορισμούς και απαγορεύσεις. Φέτος, στο κεντρικό stage το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21:00 στην πλατεία Συντάγματος, η τραγουδίστρια στηρίζει έμπρακτα το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

1) Το φιλί με γυναίκα 

Το 2013 για το Pride της Αθήνας είχε φωτογραφηθεί στο εξώφυλλο της Lifo να φιλά την Courtney Parker δείχνοντας έμπρακτα ότι ακούει ομοφοβικό σχόλιο και βγάζει φλύκταινες.

2) Η δήλωση για τις μπούρδες της Μουτίδου 

Όταν η Σοφία Μουτίδου είχε προκαλέσει με τα σχόλια της για τα κρεβάτια των gay ανδρών (με την οριακά σεξιστική δήλωση «Ο καθένας θέλει έναν straight. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει. Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο») η Έλενα Παπαρίζου πήρε θεση. «Έχουν αλλάξει οι εποχές και πρέπει και εμείς όσο μεγαλώνουμε να ακολουθούμε και τη νεολαία γιατί αν δεν το κάνουμε αυτό, θα χάσουμε τα παιδιά μας. Πρέπει να ζούμε μέσα στην κοινωνία, δεν μπορούμε να είμαστε εκτός και να λέμε ένα σωρό μπούρδες», δήλωσε στην Άννα Ζηρδέλη.

3) Υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων

Ακόμη και σε (μια άβολη να παρακολουθείς σήμερα) συνέντευξή της στον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν λεσβία και εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξη της στο δικαίωμα των ομοφυλόφιλων στο γάμο όπως επίσης και δήλωσε ότι πιστεύει ότι δύο άντρες ή δύο γυναίκες που αγαπιούνται , φυσικά και θα ήταν κατάλληλοι γονείς για ένα παιδί το οποίο πάνω από όλα χρειάζεται αγάπη.

4)Υπέρ της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Σε άλλη συνέντευξή της στο περιοδικό People, υπερθεμάτισε, λέγοντας «Καλύτερα ένα παιδί να μεγαλώσει με gay γονείς παρά με μια άθλια, άχρηστη μάνα».

5)Υπέρ της ισότητας χωρίς μεν κι αλλά 

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Joy» είπε ερωτηθείσα για τη σεξουαλικότητα: «Όταν εγώ αποφασίσω με τον σύντροφό μου να κάνω παιδί, δεν μπορώ να αποφασίσω με τι σεξουαλικότητα θα γεννηθεί το παιδί μου. Όταν ένα ζευγάρι κάνει ένα παιδί το κάνει από αγάπη και από εγωιστικούς λόγους, δεν το ρωτάς αν θέλει να έρθει. Θα έχω λοιπόν και απαίτηση να είναι gay ή όχι; Μου φαίνεται παράλογο αυτό το πράγμα».

Και μην ξεχνάμε την άποψη της θεάρας για τα κιλά των άλλων. Η Έλενα Παπαρίζου είναι ξεκάθαρα περίπτωση «προσκυνήστε το ίνδαλμα». Άνευ όρων.