Γιατί ο Beeple έβαλε τη Μαντόνα να γεννά ένα δέντρο αναρωτήθηκε όλο το διαδίκτυο.Ο φημισμένος καλλιτέχνης ψηφιακών έργων Beeple και η Μαντόνα συνεργάστηκαν σε τρία NFT που απεικονίζουν την βασίλισσα της pop ως «μητέρα κάθε δημιουργίας». Τα NFT -που έχουν τίτλο «Μητέρα φύση», «Μητέρα της Εξέλιξης» και «Μητέρα της Τεχνολογίας» βασίζονται σε μια τρισδιάστατη σάρωση των γεννητικών της οργάνων. ΤΕΧΝΗ.

Με τίτλο «Mother of Creation», η σειρά περιλαμβάνει τρία ψηφιακά έργα τέχνης, το καθένα απεικονίζει μια εντελώς γυμνή, απόκοσμη, σχεδόν εξωγήινη Μαντόνα στη μέση της γέννησης διαφόρων μη ανθρώπινων οργανισμών. Στο Mother of Evolution, ένα σμήνος από πορτοκαλί πεταλούδες ξεχύνεται από τον κόλπο της σε ένα μετα-αποκαλυπτικό τοπίο. Tο Mother of Technology, πρόκειται για αιματοβαμμένες σαρανταποδαρούσες ρομπότ σε ένα καταπράσινο δάσος. Στο Mother of Nature, το άβαταρ με τα νεκρά μάτια κοιτάζει γύρω από ένα κρύο εργαστήριο, καθώς ένα ζωντανό δέντρο μεγαλώνει από μέσα της.

Οι πεταλούδες στη Μητέρα της Εξέλιξης σηματοδοτούν την ελπίδα στο τέλος του κόσμου, ενώ οι σαρανταποδαρούσες στη Μητέρα της Τεχνολογίας αντιπροσωπεύουν την τεχνολογική πρόοδο και τις επικίνδυνες και/ή ουτοπικές δυνατότητές της. Ο συμβολισμός του δέντρου παραμένει ελαφρώς πιο ασαφής, αν και η συνοδευτική ποίηση της Μαντόνα – «Το ταξίδι μου στη ζωή ως γυναίκα είναι σαν αυτό του δέντρου» – υποδηλώνει ένα πιο αυτοβιογραφικό νόημα.

Η Βασίλισσα της Ποπ εξήγησε της συλλογής της  σε μια συνομιλία με τoν Beeple που ανήρτησε στο Twitter της αυτή την εβδομάδα. «Ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι που συνδέεται απόλυτα με την ιδέα της δημιουργίας και της μητρότητας», είπε. Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, ότι τα έργα τέχνης απηχούν επίσης το My Birth της Frida Kahlo , ένα πολύτιμο έργο στην προσωπική συλλογή έργων τέχνης της Βασίλισσας της Ποπ. Τα έσοδα από τη δημοπρασία SuperRare των NFT θα στηρίξουν γυναίκες και παιδιά μέσω τριών φιλανθρωπικών οργανώσεων που επέλεξαν η Madonna και ο Beeple.

https://twitter.com/beeple?ref_src=twsrc%5Etfw