Η έγκυος Ριάνα κινείται σαν να έχει αποφασίσει πως η μόδα και η ζωή θα συμβιβαστούν με το γεγονός πως είναι έγκυος και όχι η ίδια. Πρακτικά, το δήλωσε κιόλας, σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue δήλωσε πως . “Όταν ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος, σκέφτηκα ‘δεν υπάρχει περίπτωση περίπτωση να πάω για ψώνια σε τμήμα εγκυμοσύνης’. Συγγνώμη, έχει πολλή πλάκα να ντύνεσαι. Και δεν πρόκειται να αμελήσω αυτό το κομμάτι επειδή το σώμα μου αλλάζει”.

“Ελπίζω να μπορέσουμε να επανακαθορίσουμε το τι θεωρείται ‘αξιοπρεπές’ για τις έγκυες γυναίκες. Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντραπώ γι’αυτό. Αυτή τη στιγμή πρέπει να νιώθω πως γιορτάζω. Γιατί πρέπει να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;”, συνέχισε.

Δεν λέμε, η στάση της Ρίρι απέναντι στην εγκυμοσύνη είναι goal για πολλές έγκυες γυναίκες ή γυναίκες που σκέφτονται να γίνουν μαμάδες στο μέλλον -τουλάχιστον εκείνες θα γλιτώσουν από χαζές ερωτήσεις. Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες όσες δεν μπορούν να ταυτιστούν με τη Ριάνα σε αυτό το επίπεδο και είναι ΟΚ.

Ναι είναι ΟΚ το να concept «χαίρομαι την εγκυμοσύνη μου» να μη μεταφράζεται σε ακριβά φορέματα, σετ που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά, ψηλοτάκουνα και ενδιαφέρον styling. Πρακτικά, είναι ΟΚ η εγκυμοσύνη να είναι απόλαυση χωρίς τύψεις κάθε σνακ που λιγουρεύεσαι και διεκδίκηση -μέτρο που μπορείς- του όποιου δικαιώματός σου στην τεμπελιά και τη χαλάρωση. Δεν είσαι λιγότερο έγκυος, ούτε λιγότερο cute από τη Ριάνα, απλώς έχεις άλλες προτεραιότητες. Και στην τελική, μπροστά στα δρακουλίνια, το Dior μπορεί να περιμένει

Μια τύπισσα που θέλουμε για φίλη μας, με ένα video της στα social έδειξε πώς είναι για εκείνη η εγκυμοσύνη, σε αντιπαραβολή με τα όσα βλέπουμε (γιατί υπάρχουν και πράγματα που δεν βλέπουμε) σε ό,τι αφορά την εγκυμοσύνη της Ριάνα. 

Δες το εδώ: 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betches Media (@betches)