Πριν λίγες μέρες, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με μια ανάρτησή της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Η ίδια και ο σύντροφός της, Σαμ Ασγκάρι, περιμένουν το πρώτο της παιδί. Ωστόσο η Μπρίτνεϊ μίλησε ανοιχτά για το πόσο φοβάται να φέρει ένα παιδί στον κόσμο. Ιδίως στην Αμερική. 

Η αιώνια pop star ανέβαζε μια φωτογραφία στο Instagram. Η φωτογραφία είναι από την περίοδο της πρώτης της εγκυμοσύνης, όταν περίμενε τον πρώτο της γιο, τον 17χρονο σήμερα Σον, από τον γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν. 

Στη λεζάντα η Μπρίτνεϊ περιέγραψε τι σημαίνει να κάνεις ένα παιδί μετά από περίπου δυο δεκαετίες και σε ένα εντελώς διαφορετικό καθεστώς ζωής. Ας μην ξεχνάμε πως είναι πια απαλλαγμένη από την αυστηρή κηδεμονία που υπέστη επί χρόνια. Ένα καθεστώς που της απαγόρευε μέχρι και να αφαιρέσει το σπιράλ της, ώστε να μπορέσει να μείνει έγκυος. 

“Ήταν μια περίοδος στη ζωή μου που αν κάποιος έλεγε πως ήμουν κλειδωμένη στο σπίτι…. πως με έβλεπαν γυμνή κάθε μέρα όταν άλλαζα, σαν να ήμουν εγκληματίας”, ανέφερε μεταξύ άλλων για την περίοδο που ήταν έγκυος στον Σον. “Οι φύλακές μου θα έβαζαν κυριολεκτικά κάτω τον διάβολο ή τον θεό τον ίδιο σε δυο δευτερόλεπτα”, περιέγραψε. 

“Ναι, φοβάμαι να φέρω ένα μωρό στον κόσμο αυτό, ιδίως στην Αμερική, όπου έκαναν τέσσερα ντοκιμαντέρ για εμένα χωρίς εμένα”, τόνιζε. Σχετικα με τα ντοκιμαντέρ, η Μπρίτνεϊ φαίνεται να αναγνωρίζει πως έπαιξαν ένα ρόλο στο να απελευθερωθεί από τα δεσμά της κηδεμονίας της, παρόλα αυτά φαίνεται να μη μπορεί να μη σχολιάσει: “Κι όμως… ΑΥΤΟ βοήθησε να μπει ένα τέλος στην κηδεμονία”, συνεχίζοντας: “Λοιπόν… Δεν νομίζω να έχω δει τόσα ντοκιμαντέρ εκτός αν επρόκειτο για κάποιον νεκρό. Εννοώ επιτρεπόταν καν κάτι τέτοιο;”.

Σε μια αποκαλυπτική ακρόαση η Μπρίτνεϊ είχε δηλώσει :”‘Έχω ένα IUD (ενδομήτριο σπιράλ) στο σώμα μου αυτή τη στιγμή που δεν με αφήνει να κάνω παιδί και οι επόπτες/κηδεμόνες μου δεν με αφήνουν να πάω στο γιατρό για να το βγάλω”, δήλωσε η Σπίαρς κατά τη διάρκεια της ακρόασης”. Θέλω να μπορώ να παντρευτώ και να κάνω παιδί.” Εξήγησε ότι στο πλαίσιο της τρέχουσας συμφωνίας, δεν επιτρέπεται να βλέπει τους φίλους της, να έχει τον σύντροφό της να την μεταφέρει με το αυτοκίνητο οπουδήποτε και να μεγαλώνει μόνη της την οικογένειά της και να μπορεί να παντρευτεί.

Πλέον είναι ελεύθερη και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της. Παράλληλα, έχει εξομολογηθεί παλιότερα πως και στις δυο πρώτες εγκυμοσύνες της εμφάνισε επιλόχεια κατάθλιψη νιώθοντας πως δεν ήταν ΟΚ για τις γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά για αυτό. Αλήθεια, έχουν αλλάξει πολλά από το 2000;