Η Chloe Cherry του Euphoria αποκάλυψε ότι γύρισε την πορνό παρωδία της σειράς του HBO πέντε μήνες αφότου έλαβε το τελικό οκ ότι θα συμμετάσχει στο καστ της τηλεοπτικής νεανικής σειράς.

Ωστόσο, πριν παίξει την αγαπημένη νέα συγκάτοικο της Φεζ και του Άστρι, τη Φαίη, η Κλόε ήταν περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της ως ηθοποιός ταινιών με ερωτικό περιεχόμενο. Η Chloe έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 200 πορνό ταινίες μέχρι σήμερα και έχει πάνω από 120 εκατομμύρια προβολές στη σελίδα της στο PornHub.H Cherry έγινε σύντομα μια περιζήτητη  ηθοποιός ερωτικών ταινιών στο Λος Άντζελες με έναν αφοσιωμένο λαό 500.000+ followers στο Instagram – ανάμεσά τους και ο Sam Levinson, ο δημιουργός της σειράς Euphoria.

Η ηθοποιός εξήγησε επίσης ότι πιστεύει ότι η αυστηρή θρησκευτική της ανατροφή και η εμμονή ότι «η αποχή είναι το κλειδί» έπαιξε μεγάλο ρόλο στο αυξημένο ενδιαφέρον της για το σεξ και στην απόφασή της να γίνει πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό. Μιλώντας στο podcast The Viall Files , η Chloe είπε για την επαγγελματική της επιλογή της: «Νομίζω ότι πολλά από αυτά είχαν να κάνουν με το από πού κατάγομαι, ένα μέρος Amish. Οι άνθρωποι ήταν πολύ θρησκευόμενοι και ήταν πολύ κανονικό από εκεί που ήμουν εγώ να μην κάνω σεξ μέχρι τον γάμο και οι άνθρωποι απλώς μισούσαν το σεξ και νόμιζαν ότι κανείς δεν έκανε casual sex. Άρχισα να παρακολουθώ πολύ πορνό όταν ήμουν μικρότερη , επειδή ήθελα να δω έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα ήθελαν πραγματικά να κάνουν σεξ και στην πραγματικότητα απλώς να παραδεχτούν ότι το σεξ είναι ωραίο και γουστάρουμε να το κάνουμε».

Η ηθοποιός θυμάται με αγάπη την εμπειρία της στη βιομηχανία της σεξεργασίας και είπε ότι πάντα ένιωθε σεβαστή και ήταν σε θέση να διατηρήσει τα όριά της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τόνισε ιδιαίτερα σε συνέντευξη της στο περιοδικό Paper ότι στοχοποιείται κυρίως για τα μεγάλα χείλη της και ότι τα σχόλια που λαμβάνει στα social «πονάνε πολύ» γιατί δεν είχε δεχθεί ποτέ τέτοια κριτική πριν εμφανιστεί στο Euphoria .