Παραδέξου πως έχεις αρχίσει να αναπτύσσεις έναν μικρό εθισμό, ακίνδυνο ίσως, στην Αγγελική Νικολούλη. Κανείς δεν θα σε κρίνει εδώ. Οι εποχές που όταν μας ρωτούσαν αν παρακολουθούμε το «Φως στο Τούνελ» και απαντούσαμε πως όχι, γιατί «αγριευόμαστε», έχουν περάσει. Ανεπιστρεπτί. Όχι πως τώρα δεν αγριευόμαστε, αλλά ήρθε η ηλικία να συντονιστεί με τη στροφή προς την αστυνομική ποιότητα και φάγαμε κόλλημα. 

via GIPHY

Ο Γιώργος Πολυμενέας στρίμωξε την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη σε μια λίστα με τα πράγματα που κάνει ένας 30άρης και δείχνουν πως είναι γέρος στην ψυχή. “Μιλάω, λοιπόν, για όσους βλέπουμε στο πρόσωπο της κυρίας Νικολούλη  μια μαραθωνοδρόμο, για εμάς που θα μας γοητεύσουν οι δύσκολες εκπομπές, αυτές που πρέπει να στηθούν με τρεις τέσσερις υποθέσεις και άλλα τόσα ρεπορτάζ προκειμένου να βγει το 3ώρο, για εμάς που καταλαβαίνουμε αν έχει «ψωμί» η βραδιά από το χρώμα ρούχων της παρουσιάστριας, για εμάς που θα σηκωθούμε 01:00 τη νύχτα από τον καναπέ, την ώρα που παίζει ένα ρεπορτάζ, και θα φωνάξουμε με ιερή αγανάκτηση «μα γιατί δεν έκαναν τοξικολογικές!»”, γράφει και, μεταξύ μας, τις τελευταίες εβδομάδες τα -φωτιά στα- κόκκινα της Νικολούλη μας έχουν απασχολήσει αρκετά. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Αγγελική Νικολούλη, εκείνη που άνοιξε τον δρόμο στις υπόλοιπες γυναίκες δημοσιογράφους να έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με δύσκολα ρεπορτάζ, μας κράτησε ξύπνιους. Το θέμα των ημερών είναι η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα και κανείς δεν ψηλαφίζει το κάθε θέμα των ημερών καλύτερα από την Αγγελική Νικολούλη. 

Κρεμόμαστε από τα χείλη της, κρατιόμαστε από κάθε κίνησή της, μεταφράζουμε τις εκφράσεις της, της κλέβουμε ατάκες και μορφασμούς, και ανταλλάσσουμε gifs στα group chat μας, αποδεικνύοντας χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο, πως αυτή η τύπισσα είναι το κουλνες το ίδιο της ελληνικής τηλεόρασης, από την οποία το κουλνες λείπει, σχεδόν σαν να τρώει πόρτα σε κάθε είσοδο καναλιού. 

Τα παρακάτω gifs πάνε κι έρχονται στις συνομιλίες μας, σχεδόν συνωμοτικά. Και μετά, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, γιατί μας συντάραξε η εκπομπή και τα βλέπουμε όλα θρίλερ, και το ψυγείο κάνει παράξενους θορύβους και νομίζουμε πως κάποιος είναι στο μπαλκόνι και ξαφνικά βήματα. Α, άκυρο. Ο σκύλος είναι. Πάει να πιει νερό. 

Το εμβληματικό πια τηλεφώνημα

Στο μεταξύ, μπορεί να γίνει και cute

Ένα εξαιρετικό gif που σημαίνει “έλα, πλατιάζεις”

Επίσημα, μπορεί να σε κάνει να γαντζωθείς στο μπράτσο του καναπέ σε λίγα δευτερόλεπτα

Ε-Ξ-Α-Λ-Λ-Η

Καλύτερο από το “i am dead inside” του Μάικλ Σκοτ, στο Office