Kανείς δεν θέλει να δουλέψει αυτές τις μέρες“. Αυτό δήλωσε η Κιμ η ακτιβίστρια, η αλληλέγγυα δισεκατομμυριούχα που γεννήθηκε πελούσια αλλά δηλώνει αυτοδημιούργητη στο Variety. Ζήλεψε ξεκάθαρα δηλώσεις Τούνη

https://t.co/mzvnTomjS3

Της αρνήθηκαν υπερωρίες και νόμιμα απαιτούμενα διαλείμματα. Ο εργοδότης της αρνήθηκε να την αποζημιώσει και φυσικά δεν την πλήρωνε επαρκείς μισθούς. Αυτά δήλωσε γυναίκα που εργαζόταν για την Κιμ Καρντάσιαν. Σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε πέρυσι από επτά άτομα που εργάζονταν στο νοικοκυριό της, έτσι συμπεριφερόταν στους ανθρώπους που εργάζονταν για εκείνη.

Θράσος, το

Οι Kardashian αρνήθηκαν περισσότερα από 25.000 δολάρια σε μισθούς…κάτι που κάνει τη νέα της συνέντευξη της Κιμ στο Variety ακόμη πιο ξετσίπωτη. «Έχω τις καλύτερες συμβουλές για τις γυναίκες στις επιχειρήσεις», είπε η Kardashian στο δημοσίευμα. «Σήκωσε τον γαμημένο κώλο σου και δούλεψε. Φαίνεται ότι κανείς δεν θέλει να δουλέψει αυτές τις μέρες». Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή που χωρίζει τις γυναίκες σε δυο κατηγορίες. Τη μια -ευγενικά- οι μιλένιαλ την αποκαλούν Κάρεν (οι παλιότερες γενιές κάτι άλλο που ξεκινούσε από κ) και την άλλη την γνωρίζουμε ως εργατική τάξη, μη προνομιούχες γυναίκες, γυναίκες της διπλανής πόρτας, υπάλληλο γραφείου, πωλήτρια, σύζυγό, μητέρα κι εργαζόμενη γυναίκα, γυναίκα με αξιοπρέπεια και ενσυναίσθηση, βασικές, λαϊκές. Βάλτε ελεύθερα ότι νομίζετε στη δεύτερη κατηγορία. Συνήθως, είναι περισσότερες από την πρώτη κατηγορία οι εκπρόσωπο της δεύτερης, αλλά δεν ακούγεται η φωνή τους δυνατά γιατί δεν περιφέρουν σε λάτεξ τις καμπύλες τους στο Instagram. Που δεν είναι κακό. Κακό είναι να νομίζεις ότι οι πορδές σου μυρίζουν γαλλικό άρωμα και συμβουλεύεις τις γυναίκες που σε ακολουθούν να μην τεμπέλες. 

https://t.co/cIOxcoyPgc

Βέβαια, η Κιμ ταξιδεύει με ένα ιδιωτικό τζετ 95 εκατομμυρίων δολαρίων που είναι στολισμένο με τοίχους από κασμίρ. Εμείς με το μετρό τώρα που πήγε 2€ η βενζίνη. Και σαν βόδια να δουλεύουμε με άροτρο σε χωράφι από το πρωί ως το βράδυ ο μισθός μας πλέον καλύπτει τις βασικές ανάγκες του μήνα (ΔΕΗ, βενζίνη, φυσικό αέριο, σουπερμάρκετ, ενοίκιο). Κάνουμε δυο δουλειές οι περισσότεροι. 

https://twitter.com/jessicadefino_/status/1501715271475736577?ref_src=twsrc%5Etfw

Η γυναίκα το έχει δηλώσει ξεκάθαρα. Η Καρντάσιαν είπε ότι πιστεύει «στα δικαιώματα που θέλουν οι Δημοκρατικοί», αλλά «στους φόρους που θέλουν οι Ρεπουμπλικάνοι».  Πώς να της εξηγήσεις ότι το δικαίωμα στη στέγαση και την υγειονομική περίθαλψη, το δικαίωμα να μην θεωρείσαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας με βάση τη φυλή σου, θρησκεία, φύλο ή σεξουαλικότητα—είναι αδύνατο να επιτευχθούν σε μια κοινωνία με βαθιά οικονομική ανισότητα.

https://twitter.com/kanekos69/status/1501905296033255425?ref_src=twsrc%5Etfw