Μετά τις φετινές – αναμενόμενα γελοίες- ανακοινώσεις των Όσκαρ ξεσηκώθηκαν οι φαν της Lady Gaga γιατί λέει σνόμπαραν την τραγουδίστρια και ηθοποιό για την ερμηνεία της ως Μαύρη Χήρα στην ταινία House of Gucci, που ήταν σαν να βλέπεις τη Λάμψη με ιταλορωσική προφορά.

https://twitter.com/pughsflo/status/1491088221715177472?ref_src=twsrc%5Etfw

Γιατί μιλούσαν όλοι έτσι; Για τους λίγους που αγνοούν την υπόθεση: Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της Πατρίτσια Ρετζιάνι, η οποία δικάστηκε και καταδικάστηκε για ενορχήστρωση της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι, του πρώην συζύγου της και πρώην επικεφαλής του οίκου μόδας Gucci και εγγονού του σχεδιαστή μόδας και ιδρυτή της εταιρείας Guccio Gucci.

Ως Πατρίτσια Ρετζιάνι, η τρελή γυναίκα που σκότωσε τον μεγιστάνα της μόδας σύζυγό της Μαουρίτσιο Γκούτσι το 1995, η Lady Gaga μιλάει με προφορά Μιχαήλ Γκορμπατσώφ. Και η ταινία είναι τόσο βαρετή που καλύτερα να περάσεις ώρες παρακολουθώντας τον Μπομπ Ρος να ζωγραφίζει φύση και ρυάκια. Η ταινία ξεκινά γύρω στο 1978 και τελειώνει το 1998, αλλά η Gaga και ο Άνταμ Ντράιβερ δεν γερνούν ποτέ. Βαμπίρ;

Η Lady Gaga κόπιαρε πολύ Lady Angela. Να σημειωθεί, ίδια περμανάντ, ίδια φορέματα με βάτες.

https://twitter.com/KeineJr/status/1491050495586500608?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ μάλλον κάτι έχει πάθει. Γιατί πιστεύει ότι οι Gucci περνούσαν τη ζωή τους πίνοντας εσπρέσο, χορεύοντας σε κλαμπ και χαϊδεύοντας γελάδες σε  γιγάντια κτήματα διαφωνώντας για το ποιος είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση για την οικογένεια – βασικές δραστηριότητες πλουσίων. Η Lady Gaga στη χαρτού είναι ίσως η χειρότερη σκηνή της ταινίας, στα Παρατράγουδα καλύτερα παίζουν.

Είναι τόσο κακή στο συγκεκριμένο ρόλο που από δράμα παίζει κωμωδία. Είναι υπερβολική, καρικατούρα, κάνει μόνο τικ για να μας πείσει ότι μπήκε στο ρόλο και φοράει vintage Gucci. Αλλά δεν φτάνει. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Ο μόνος που προσπάθησε να δικαιολογήσει το ρόλο του και τα λεφτά της επιταγής του είναι ο Τζέρεμι Άιρονς.

Είναι ένα τσίρκο διασημοτήτων που παίζουν λες κι έφαγαν magic mushrooms. Και με πολλά στερεότυπα που μόνο βλαχοαμερικάνοι έχουν για τους Ιταλούς. Για να δείξει την οργή της η Lady Gaga σφίγγει τα χείλη της και πιστεύεις ότι την έχει πιάσει το νεφρό της. Υπάρχει μια σκηνή ερωτική στην αρχή της ταινίας και το ρεσιτάλ που δίνει δεν θα έπειθε ούτε παρθένο άντρα ότι ικανοποιήθηκε.

https://t.co/7yIo0eNfEp

Το μόνο σίγουρο για το House of Gucci είναι ότι κανείς δεν φαίνεται να παίζει στην ίδια ταινία. Άλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη.