Η Τζένιφερ Λόπεζ παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στο Rolling Stone, μιλώντας για όλα και ούσα πιο Λόπεζ από ποτέ. Ξέρεις, από το αβίαστο σέξινες μέχρι την πηγαία ειλικρίνεια στην οποία αφήνεται κατά καιρούς. 

Μιλώντας, ανέφερε πως πάντα ένιωθε αουτσάιντερ, ως Πουερτορικανή, ως κάτοικος του Μπρονξ και ως γυναίκα

“Πάντα ένιωθα σαν το αουτσάιντερ. Ήμουν στον πάτο. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι ήμουν Πουερτορικανή από το Μπρονξ και γυναίκα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Δεν γεννήθηκα μέσα στα χρήματα, από μια πλούσια οικογένεια. Δεν ήξερα κανέναν στον χώρο. Απλά βγήκα εκεί έξω και είπα “γ@μησέ το, θα το παλέψω”, ανέφερε.

Η Τζένιφερ που ποτέ δεν σταμάτησε να ονειρεύεται είναι κόρη ενός τεχνικού υπολογιστών και μιας δασκάλας σε παιδικό σταθμό. Το μεσαίο παιδί, ανάμεσα στις τρεις κόρες της οικογένειας, κατάφερε από νωρίς ότι πρέπει να δουλέψει ώστε να συνεισφέρει στα οικονομικά της οικογένειας. 
Το πρώτο της μεροκάματο ήταν μόλις δέκα δολάρια. Το κέρδισε σκουπίζοντας τρίχες και καθαρίζοντας νιπτήρες, σε ένα κέντρο αισθητικής. Από εκεί, λίγα χρόνια μετά, τη γνωρίζουμε εμείς, ως σταρ, αγοράζοντας CD της, κολλώντας αφίσες της, θαυμάζοντάς τη, τραγουδώντας το Jenny From The Block σαν να πληρωνόμαστε για αυτό. 

Η ίδια συνειδητοποίησε πως πέτυχε, όταν βρέθηκε σε μια σουίτα στο Λονδίνο.

“Θυμάμαι πως είχα τρύπες στα παπούτσια μου. Έλεγα από μέσα μου πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που ζω. Ήταν σαν ένα παραμύθι. Δεν με ένοιαζε τόσο το οικονομικό της υπόθεσης. Η συνειδητοποίηση είχε να κάνει περισσότερο με αυτό που συνέβαινε μπροστά μου. Η σουίτα που βρέθηκα εκείνο το βράδυ στο Λονδίνο ήταν μεγαλύτερη από το σπίτι που μεγάλωσα”, θυμάται. 

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ. “Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη. Μάθαμε πολλά. Ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι όχι. Το παιχνίδι έχει αλλάξει. Δεν θέλω να πω πολλά”, δήλωσε σχετικά. Αυτή τη διάθεσή της να μη συζητά πολύ για τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ, την ανέφερε συχνά. Και ίσως όχι άδικα. Στο τέλος της μέρας, πρόκειται για μια σχέση που έχει στοχοποιήσει και τους δυο στο παρελθόν. 

Η Λόπεζ, που όπως δήλωσε, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, πρωταγωνιστεί στην ταινία “Marry Me” με τον Όουεν Γουίλσον. Συνεχίζει να κάνει επιτυχημένες ταινίες με τη Nuyorican Productions, την οποία δημιούργησε για να “πάρει την κατάσταση στα χέρια της”. Η ίδια μαζί με τον Maluma υπογράφουν soundtrack της επερχόμενης ταινίας. 

Κατά τα άλλα, ας πάρουμε λίγα λεπτά να κοιτάξουμε τις φωτογραφίες της, που δεν ξέρουμε αν επιβεβαιώνουν την καλύτερη φάση της ζωής της, αλλά σίγουρα υπογράφουν πως είναι το παντοτινό crush μας, σε κάθε φάση της ζωής της και της δικής μας.