Η τραγουδίστρια είναι μια κανονική γυναίκα. Πήρε κιλά στις γιορτές γιατί έφαγε. Όλοι μας. Αλλά, η συγκεκριμένη δεν αγχώνεται επειδή δεν κλείνει το φερμουάρ του τζιν της. Πήρε κιλά και το γιορτάζει.

https://t.co/GqJxhmADGd

H Lizzo -αναφέρει συχνά σε συνεντεύξεις της ότι- θα προτιμούσε να είναι γνωστή ως body-normative παρά ως body positive καλλιτέχνης. Δεν είναι τολμηρή, δεν είναι γενναία επειδή προβάλλει το σώμα της. Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Κι έχει κάθε δικαίωμα να μας λέει ότι προσβάλλεται με τον τρόπο που η κουλτούρα μας «βλέπει» τις χοντρές, με αυτοπεποίθηση γυναίκες

“Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι δύσκολο για μένα να βλέπω τον εαυτό μου ως όμορφο”, λέει. “Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι σοκαρίζονται που το κάνω“. H Lizzo συνεχίζει να δίνει ορατότητα σε γυναίκες στο μέγεθος της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (και στο διαδίκτυο γενικότερα) και να μάχεται για την αλλαγή της αφήγησης γύρω από το μέγεθος και την προβολή χοντρών σέξι γυναικών. Η Lizzo λέει ότι η πραγματική αλλαγή στο μέτωπο της κανονικοποίησης όλων των σωμάτων  θα έρθει όταν αρχίσουμε να κάνουμε χώρο για τους ανθρώπους όλων των μεγεθών να ζήσουν τη ζωή τους με αυθεντική χαρά.

https://t.co/wXnRCMaNK3

Να μην τους ετοιμάζουμε κείμενα για αποτοξίνωση κι απώλεια κιλών αμέσως μετά τις γιορτές σε περιοδικά και sites. Να τους δώσουμε την ευκαιρία να αφηγηθούν την ιστορία τους χωρίς παρεμβάσεις και διορθώσεις.

 

https://t.co/Ylt083Pylr

Η περφόρμερ δηλώνει ότι θα συνεχίσει να ανοίγει το δρόμο για «κορίτσια με λίπος στην πλάτη» και «κορίτσια με κοιλιές που κρέμονται». Μακάρι να είχαμε όλη την δική της αυτοπεποίθηση και να λέγαμε ότι πήραμε κιλά και είμαστε ωραίοι.

@lizzo

Did I do the dance right?

♬ Rodeo – City Girls