Η Τζένιφερ Λόρενς ανέκαθεν υπήρξε κάτι σαν βασίλισσα του κούλνες, αυτού του αβίαστου ταλέντου να τρολάρει και να αυτοσαρκάζεται, πριν καν καλά καλά προλάβουμε να καταλάβουμε τι είπε. Αυτή τη φορά, η Λόρενς κατακτά και τον τίτλο της βασίλισσας του sex positivity. Πώς; Μιλώντας για αυτό αναπολογητικά, με έξτρα δόση χιούμορ. Τυπική Λόρενς δηλαδή. 

Σε άλλα νέα, με αφορμή τη συμμμετοχή της στην ταινία του Netflix, Don’t Look Up, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο The Late Show με τον Stephen Colbert και κλήθηκε να μιλήσει για το “διάλειμμά” της από την υποκροτική. Ο οικοδεσπότης τη ρώτησε τι ακριβώς έκανε τα τρία αυτά χρόνια που έμεινε συνειδητά εκτός γυρισμάτων και σινεμά και εκείνη απάντησε, χαϊδεύοντας την κοιλιά της, ούσα έγκυος, πως “απλώς έκανα άπειρο σεξ”. Τσιρίξαμε, για να είμαστε ειλικρινείς. Ο διάλογος συνεχίστηκε με το αν η Λόρενς μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της ως νοικοκυρά, με εκείνη να απαντάει πως ναι, μπορεί. “Νομίζω θα ήμουν μια πολύ καλή νοικοκυρά. Αλήθεια, το πιστεύω. Δημιουργώ ένα χάος, αλλά είμαι πολύ καλή στο να το καθαρίζω”, τόνισε. 

Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε πως η Τζένιφερ Λόρενς, προφανώς, είναι έγκυος. Θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, με τον σύζυγό της Cooke Maroney. Η εγκυμοσύνη της ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο. Τώρα θα ρωτήσεις γιατί είναι σημαντικό το αστείο της Λόρενς για το σεξ. Ναι, δεν είναι καινούργιο, συνήθως έτσι έρχεται η εγκυμοσύνη. Ωστόσο, στην κοινωνία που ζούμε, το “άφθονο σεξ” τείνει να μην είναι δικαιολογήσιμο για τις γυναίκες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι γυναίκες να μη νιώθουν άνετα να το δηλώσουν. Στο μεταξύ, ωστόσο, το σεξ είναι ένα υπέροχο πράγμα και αυτό είναι κάπως άδικο. Δεν είναι; 

Για να μην αναλωθούμε στα κλισέ,, πως τη στιγμή που ένας άντρας μπορεί να μιλήσει για το άφθονο σεξ που κάνει, ενώ μια γυναίκα που επίσης απολαμβάνει άφθονο σεξ, ας πούμε ένα μπράβο στη Τζένιφερ Λόρενς, που ενδεχομένως θα έκανε μερικά μάτια τηλεθεατών να γουρλώσουν στις συντηρητικές ΗΠΑ, με μανούλες να βρίσκουν άκομψο και προσβλητικό το ότι έδειξε την κοιλιά της όταν το έκανε, και άντρες να εξαπολύουν σχόλια στα όρια του slut shaming και της χυδαιότητας, για μια ακόμα της ικανότητα: να μη δίνει δεκάρα για μικρότητες.