Κάτι πήγε λάθος με αυτή τη συνέντευξη. Ως γυναίκα που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τους Shia LaBeouf και Armie Hammer, η ηθοποιός φαίνεται να έχει ανάμικτα συναισθήματα υπό το φως των ισχυρισμών κακοποίησης λέγοντας ότι: “Ποτέ δεν το βίωσα αυτό από πρώτο χέρι από κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους“. Δήλωση που ουσιαστικά αμφισβητεί τις καταγγελίες των γυναικών που υποστηρίζουν ότι ήταν θύματα κακοποίησης. Κρίμα.

https://t.co/OuZfLV36CE

Η ηθοποιός προσπάθησε να είναι πολιτικά ορθή, λέγοντας ότι κατανοεί ότι οι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν, αλλά αναρωτιέται αν η ακύρωση κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Ο Armie Hammer έχει αποσυρθεί για να ζητήσει βοήθεια για “θέματα ναρκωτικών, αλκοόλ και σεξ” , οι καταγγελίες από γυναίκες που συνευρέθησαν μαζί του αναφέρουν το “ταλέντο” που είχε ο ηθοποιός να τις χειραγωγεί με απώτερο σκοπό να τις κάνει πειθήνια σεξουαλικά εργαλεία του. Μέχρι για κανιβαλισμό κατηγορήθηκε.

https://twitter.com/danielleloucamp/status/1456310528129765389?ref_src=twsrc%5Etfw

Και ο Shia ζήτησε βοήθεια, σύμφωνα με μια δήλωση του Δεκεμβρίου 2021 από τον δικηγόρο του Shawn Holley αφού η πρώην φίλη του FKA twigs τον κατηγόρησε για συναισθηματική κακοποίηση. Η Ντακότα είπε ότι αισθάνεται άσχημα “για την απώλεια μεγάλων καλλιτεχνών”, αλλά αναγνώρισε ότι μερικοί άνθρωποι ακυρώνονται για καλό λόγο, λέγοντας: “Λυπάμαι για τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και ίσως δεν την παίρνουν εγκαίρως. Λυπάμαι για όποιον τραυματίστηκε ή τραυματίστηκε. Είναι πολύ λυπηρό.”

https://twitter.com/kirkxxs/status/1456286050373021696?ref_src=twsrc%5Etfw

Η Ντακότα Τζόνσον δεν είναι η μόνη  που μιλάει με απέχθεια της για την κουλτούρα της ακύρωσης. Η Τέιλορ Σουίφτ δήλωσε στη Vogue ότι η εμπειρία της ακύρωσης είναι «μια εμπειρία που σε κάνει να νιώθεις αποξενωμένος», ενώ η Ντούα Λίπα είπε ότι βρίσκει το κίνημα «τόσο επικίνδυνο και τοξικό».