Γεια σου, φαν της Άνια Τέιλορ-Τζόι. Πιστεύεις πως ξέρεις τα πάντα για εκείνη; Μην ορκίζεσαι. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ένα κρυφό της ταλένο. Όχι δεν εννοεί τη γαματοσύνη της και το αγνό κουλνες της. Η Τέιλορ-Τζόι κυριολεκτικά μπορεί να κλάψει με την ίδια ευκολία που ανοιγοκλείνει κανείς τα μάτια του. Δεν ξέρουμε πώς το κάνει, αλήθεια, αλλά η ίδια προσπάθησε να εξηγήσει. 

Ούσα καλεσμένη στο The Late Late Show με τον James Corden, η Άνια αποκάλυψε πως έχει το ταλέντο να κλαίει ή να προσποιηθείται ότι κλαίει τέλος πάντων, με τεράστια ευκολία. 

“Έμαθα να το κάνω γιατί την πρώτη φορά που είχα σκηνή κλάματος σε ταινία, δεν ήξερα πως να την προσεγγίσω. Οπότε ήμουν σε φάση ‘ξέρω – θα σκεφτώ κάθε άσχημο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ από τις πέντε το πρωί για το υπόλοιπο της μέρας”, ανέφερε η ίδια εξηγώντας το κόλπο της. Συνεχίζοντας ανέφερε: “Συνέχισαν να πουσάρουν τη σκηνή μου μέχρι το τέλος της μέρας, οπότε κατέληξα να κλαίω για 12 ολόκληρες ώρες σερί’. Και είναι σε φάση ‘ήρθε η ώρα και λέω ‘δεν έχω τίποτα για εσένα φίλε’. Οπότε ναι, έμαθα να το κάνω από ανάγκη”. 

Τι γίνεται όταν κάποιος έχει ένα σπάνιο ταλέντο; Το χρησιμοποιεί συνεχώς. Όλοι το ξέρουν αυτό. Έτσι και η Άνια αποκάλυψε πως συχνά χρησιμοποιούσε αυτή της την ικανότητα για να τρολάρει τους φίλους της, προσποιούμενη πως πληγώθηκε βαθιά με κάτι που της είπαν. 

https://twitter.com/anyataylorjoy?ref_src=twsrc%5Etfw

“Το κάνω με τους φίλους μου όλη την ώρα. Εντάξει, είναι πολύ κακό, αλλά όταν είμαι με τους φίλους μου και θέλω να τους τρολάρω”, ανέφερε. Στο μεταξύ, φλέξαρε και πως μπορεί να χύσει ένα δάκρυ αν κάποος της το ζητήσει. Ένα, όχι παραπάνω. Μετά ωστόσο το μετάνιωσε, γιατί ΟΚ, δεν έχει πλάκα να μοιράζεσαι τα κρυφά όπλα και τα μυστικά σου. 

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η Άνια χρησιμοποιεί την ιδιαίτερη μαγική δύναμή της για να ρεζιλεύει την παρέα της απλώς για να γελάσει. Ξέρεις, βάζει τα κλάματα και φωνάζει δημοσίως “δεν το πιστεύω πως μου μίλησες έτσι”, μάλλον για να κάνει τους περαστικούς να κοιτάξουν άγρια τους φίλους της. Τη νιώθουμε. Ψέματα δεν θα πούμε. 

Πάντως Άνια, αν κάνεις ότι κλαις μπροστά μας, θα κάνουμε πως το πιστεύουμε. Το υποσχόμαστε.