Δίνει συνεντεύξη ως το εξώφυλλο (διπλό, βρετανικής και αμερικάνικης) Vogue στο πριβέ γυμναστήριο που επισκέπτεται καθημερινά, αφορμή η επιστροφή της φωνάρας στη μουσική βιομηχανία με το νέο της άλμπουμ. Στο δυτικό Χόλιγουντ το γυμναστήριο, μένει Λος Άντζελες πλέον. Όταν δεν μπορεί να διαχειριστεί το άγχος της, την ανησυχία της, το στρες, πηγαίνει δυο και τρεις φορές να σηκώσει βάρη και να ιδρώσει με την κυκλική γυμναστική. Έτσι έχασε τα κιλά της. Τα τελευταία τρία χρόνια, μετά τα 30α γενέθλια της, αποφάσισε να αγαπήσει περισσότερο από όλους εκείνη.

Κι ο κόσμος παρακολουθούσε τη ζυγαριά της να κατεβαίνει. Κι είχε απόψεις για το σώμα της και την απώλεια των κιλών της. Άρχισαν –φυσικά άρχισαν- να κυκλοφορούν φήμες. Άλλος ένας λόγος που αποφάσισε να δείξει στους δημοσιογράφους πώς χάνει τα κιλά. Στα γυμναστήρια, όπως είθισται.

Ανεβαίνει στο ελλειπτικό και ιδρώνει. Η Adele είναι α) διάσημο όνομα κι αναγνωρίσιμο πρόσωπο από το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας μέχρι το Πουέρτο Γουίλιαμς της Χιλής, β) ζάμπλουτη γ) υπερταλαντούχα και δ) μια γυναίκα που ντρεπόταν να πάρει διαζύγιο γιατί πίστευε ότι θα την θεωρούσαν αποτυχημένη, που πίνει επτά ημέρες την εβδομάδα ένα κρασάκι εξαιτίας της καραντίνας. Επίσης, είναι μια γυναίκα που τραγουδάει τα soundtrack του Ρόκι όποτε βάζει γάντια του μποξ.

Κυρίως, είναι μια γυναίκα που βρίσκει το θάρρος να ξεστομίσει σε συνέντευξη στο πιο γνωστό γυναικείο περιοδικό του κόσμου αυτό που περνάει από το μυαλό όλων μας. Δεν αισθανόταν καλά. Δεν ήταν χαρούμενη. Είχε θέματα. Πέρασε αυτό που αποκαλεί τη Χρονιά του Άγχους, που οδήγησε και στο διαζύγιό της.

Η Χρονιά του Άγχους

Το 2017 είχε δυο σόου στο Webley Stadium. Ήθελε να τα ακυρώσει. Αλλά αυτό θα έπρεπε να το εξηγήσει σε 200.000 κόσμο που είχε ήδη αγοράσει το εισιτήριο. Την έριξε ψυχολογικά το γεγονός ότι δεν ένιωθε ότι μπορούσε να βγει να τραγουδήσει στο κοινό. Δεν πίστευε ότι η φωνή της είχε επανέλθει μετά την επέμβαση. Πιστεύει ότι ο Κρόνος μπήκε στη ζωή της και την έκανε άνω κάτω. Άρχισε να αναρωτιέται ποια είναι, τι θέλει να κάνει στη ζωή της και πώς μπορεί να γίνει ευτυχισμένη.

Αυτές τις ενοχές τις έβαλε στη μουσική της, για να καταφέρει να μιλήσει στο παιδί της. Στο νέο της άλμπουμ. Θα χυθούν δάκρυα.