Η Γκουίνεθ Πάλτροου κυκλοφόρησε το γυναικείο χάπι του σεξ που περιέχει σανό

Αν είσαι γυναίκα και της δώσεις 55€ θα παραλάβεις χαπάκια που θα βοηθήσουν την σεξουαλική σου όρεξη. Γιατί αν είσαι η Γκουίνεθ πιστεύεις ότι όλα λύνονται με μια χρηματοπιστωτική συναλλαγή.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κυκλοφόρησε το γυναικείο χάπι του σεξ που περιέχει σανό

Αν είσαι γυναίκα και της δώσεις 55€ θα παραλάβεις χαπάκια που θα βοηθήσουν την σεξουαλική σου όρεξη. Γιατί αν είσαι η Γκουίνεθ πιστεύεις ότι όλα λύνονται με μια χρηματοπιστωτική συναλλαγή.


Δεν είμαστε σίγουροι ότι η Γκούινεθ Πάλτροου έχει αντιληφθεί ότι η γυναικεία σεξουαλικότητα και –γενικά- η διάθεση των ανθρώπων για σεξ είναι κάπως περίπλοκο ζήτημα και δεν λύνεται με ένα χαπάκι που δεν είναι καν συνταγογραφούμενο. Μιλάμε για τη γυναίκα που πλουτίζει πουλώντας αυγά κόλπου φτιαγμένα από ροζ χαλαζία. Και για την γυναίκα που κανείς δεν θέλει να δουλέψει για εκείνη επειδή πληρώνει πενταροδεκάρες και εξαντλεί με τα ωράρια και τις απαιτήσεις  το προσωπικό της.

Είναι η γυναίκα που μέσω του Goop μας έχει προτρέψει να αγοράσουμε το V steam για να κάνουμε ατμόλουτρο στο αιδοίο μας. Κι ένα κερί για να μυρίζει το δωμάτιο μας σαν τον οργασμό της, το ονόμασε "This Smells Like My Orgasm". Βρέθηκαν κάποιοι και το αγόρασαν. Κι είδε ότι πείθει κοσμάκη και είπε να βγάλει περισσότερα χρήματα από την αγορά της σεξουαλικής ευεξίας. Τώρα θέλει να μας πουλήσει ένα συμπλήρωμα που –συμφωνά με την Γκουίνεθ την Πάλτροου- ενισχύει τη γυναικεία λίμπιντο.

60 κάψουλες, συμπληρώματα διατροφής, με την DTF (Down To Fuck) πωλείται στο διαδικτυάκο μαγαζάκι της, το Goop, για 55 δολάρια με σκοπό να βοηθήσει τη σεξουαλική επιθυμία, διέγερση και διάθεση των γυναικών. Με ρητές οδηγίες να λαμβάνεται δις ημερησίως καθημερινά επί δυο μήνες.  Εδώ ένας πούλαγε το θαυματουργό νερό του Καματερού, να έρθει η Χολιγουντιανή να μας πει τι; Όταν εμείς πουλούσαμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, εκείνη έτρωγε βελανίδια.

Τι πληρώνεις; Σαφράν, εκχύλισμα τριγωνέλλας (ΣΑΝΟ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ) και σαταβάρι (μπορείς να το βρεις σε κάθε ελληνικό φαρμακείο με 15€ το πολύ). Πάρα πολύ γνωστά στην αγορά της ευεξίας ήδη. Λόγω της οιστρογονικής δράσης του στους μαστικούς αδένες και το αναπαραγωγικό σύστημα, το Shatavari ενισχύει την υγεία των γυναικών μετά τον τοκετό και βελτιώνει την παραγωγή γάλακτος στις θηλάζουσες μητέρες. Αλλά αν πιστεύεις ότι με δυο χάπια της Γκουίνεθ  την ημέρα θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις ορμονικές σου διαταραχές και να είσαι μες στην έξαψη, μάλλον κάτι άλλο πάει λάθος. 

Το συμπλήρωμα, το κάθε συμπλήρωμα για την λίμπιντο, λειτουργεί περίπου με τον ίδιο τρόπο όπως τα σέξι εσώρουχα. Τι σημαίνει αυτό; Αν έχεις μια υγιή σεξουαλική ζωή θα λειτουργήσει. Ειδάλλως, τσάμπα ξοδεύεις περιουσία. Αν είσαι πτώμα από την δουλειά, σωματικά και ψυχικά εξαντλημένος, κοντά στην εμμηνόπαυση τα συμπληρώματα διατροφής δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα. Ρωτήστε και τους γυναικολόγους σας.

Το συμπέρασμα είναι ένα: υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία εκεί έξω που θέλει να εκμεταλλευτεί την γυναικεία λίμπιντο. Η σεξουαλική ευχαρίστηση των γυναικών ήταν ένα θέμα ταμπού για χρόνια. Τα χάπια της Γκουίνεθ τουλάχιστον ρίχνουν τους προβολείς πάνω στο θέμα.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα