Το ένστικτό του Ότις αποδείχθηκε άψογο όταν η Ρούμπι αποκαλύφθηκε στο φινάλε ως ξεκαρδιστικός και πολύπλευρος  χαρακτήρας που δεν ορίζεται ως σνομπ τύπισσα που κάνει ρηχά σχόλια. Αυτή η εξέλιξη οφείλεται εξ ολοκλήρου στην ηθοποιό Mimi Keene, ένα από τα πιο παραμελημένα ταλέντα του Netflix dramedy – μέχρι την τελευταία σεζόν. Μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο 8, η σχέση της με τον Ότις – ή μάλλον η έλλειψή της – είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές εξελίξεις της σεζόν.

Όλοι στο Twitter έχουν εμμονή με το κίτρινο σουτιέν που φοράει η Ruby στο Sex Education.

https://twitter.com/hashtag/sexeducation?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Μικρά σπόιλερ ahead. Παρά το γεγονός ότι αρχικά ήταν μια περιστασιακή σχέση, ο Ότις σύντομα άρχισε να αμφιβάλλει για την ικανότητά του για μια τέτοια σχέση. Τελικά τα φτιάχνουν, του αποκαλύπτει την πραγματική της ζωή και τον συστήνει στον πατέρα της. Όταν το ζευγάρι μιλάει στο τηλέφωνο, αμέσως μετά τη γνωριμία του πατέρα της Ρούμπι με τον Ότις, εκείνη του είπε πώς ένιωθε, μόνο και μόνο για να λάβει ως απάντηση: “Αυτό είναι ωραίο”. ΜΠΟΥΜ. 

https://twitter.com/hashtag/sexeducation?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Ότις έβαλε τα δυνατά του για να δικαιολογήσει γιατί δεν είπε “σ’ αγαπώ”, αλλά τελικά απέτυχε να πει στη Ρούμπι γιατί δεν μπορούσε να πει αυτά τα λόγια: Μέιβ (ο μόνος λόγος). Ακόμα χειρότερα, ο Ότις δεν φάνηκε ποτέ να θρηνεί που έχασε τη Ρούμπι. Αισθάνθηκε άσχημα (τελικά), αλλά όταν όλα ειπώθηκαν και έγιναν, αυτός και η Μέιβ ήρθαν κοντά πολύ γρήγορα. Επίσης,  φιλήθηκαν με πάθος μπροστά στη Ρούμπι  (και ολόκληρο το σχολικό λεωφορείο) όταν τελικά παραδέχτηκαν τα πραγματικά συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον. Είναι κρίμα που η Ρούμπι έγινε παράπλευρη απώλεια.