Μετά την επιστολή “160 εξεχουσών προσωπικοτήτων” κατά του δικαιώματος των γκέι ατόμων στον γάμο, οι εκφράσεις ομοφοβίας δεν είναι ακριβώς σοκαριστικές και απρόσμενες. Κάνουν την εμφάνισή τους παντού και ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που με την ευκολία ενός πληκτρολογίου μπορεί ο καθένας να εκφράζει το μίσος του όπου επιθυμεί. Από το ομοφοβικό hate δεν κατάφερε να γλιτώσει και ούτε η Ολυμπιονίκης του στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη. Ωστόσο, η πληρωμένη της απάντηση άξιζε τον κόπο. 

https://t.co/9iPw6KGlUu

Η Κατερίνα Στεφανίδη, με ένα tweet της απάντησε με τον ιδανικότερο τρόπο στους ομοφοβικούς του πληκτρολογίου. Τις προάλλες, η Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ, τάχθηκε υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων, αναρτώντας ένα ψήφισμα, ώστε να το υπογράψουν οι followers της. Αυτό δεν πήγε πολύ καλά, ωστόσο, μιας και πολλοί από τους ακόλουθούς της εξέφρασαν κάποια “απογοήτευση”, πολλές φορές όχι και με τον πιο ευγενικό τρόπο. 

https://t.co/32oFVTKBFB

Η Στεφανίδη όμως δεν μάσησε τα λόγια της, δεν πήρε τίποτα πίσω, δεν απολογήθηκε, ούτε έμεινε σιωπηλή. Στην ομοφοβία του πληκτρολογίου απάντησε με τον ιδανικότερο τρόπο. “Εντωμεταξύ, αυτοί με απειλούν με unfollow και εγώ τους μπλοκάρω μην και ξεχαστούν”, έγραψε σε νέο της tweet και εμείς ακόμα χειροκροτούμε.