H ηθοποιός είναι σε αποστολή να χρησιμοποιήσει τη φωνή της και να εκπροσωπήσει τη φυλή και το φύλο της με υπερηφάνεια. Σε περίπου μια εβδομάδα θα την δούμε στις αίθουσες σε ένα ρόλο σίγουρα καθοριστικό για την καριέρα της–στο No Time to Die, την 25η κυκλοφορία του franchise Bond, στην οποία πρωταγωνιστεί ως Nomi, η μυστική πράκτορας που κληρονομεί τον τίτλο 007 ενώ ο ίδιος ο Bond είναι εξόριστος.

https://t.co/sbQdi6LGAa

Πριν από την έναρξη των γυρισματών, συζήτησε με τη Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ του Fleabag, η οποία ήταν εκεί για να εμπλουτίσει το σενάριο με μια φρέσκια γυναικεία ματιά και αντίληψη.

https://t.co/ln8zFZMZzp

Να σημειωθεί το εξής: Όταν, ένα απόγευμα Κυριακής, διέρρευσε η είδηση ότι μια μαύρη γυναίκα θα κληρονομούσε τον τίτλο του 007, η Λιντς βίωσε αμέσως μια επίθεση οργής. Για μια εβδομάδα, διέγραψε τις εφαρμογές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είδε κανέναν εκτός από την οικογένεια της , ενώ παρηγορούσε τον εαυτό της γνωρίζοντας ότι τα επιθετικά σχόλια δεν ήταν προσωπικά.

Βλέπει τον ρόλο της στο No Time to Die ως ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση – έναν τρόπο αντιμετώπισης των στερεοτύπων γύρω από τη φυλή και το φύλο. “Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων που μπορώ να αμφισβητήσω αυτές τις αφηγήσεις”, λέει στις συνεντεύξεις της. “Απομακρυνόμαστε από την τοξική αρρενωπότητα, και αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες είναι ανοιχτές, απαιτητικές και ζητούν τιμωρία για τις κακοποιητικές συμπεριφορές”.

https://t.co/KqNdL2TXhp

Το No Time To Die θα κυκλοφορούσε στο σινεμά τον Μάρτιο του 2020, αλλά … Covid-19. Έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία ταινία του Μποντ, Spectre,το δεύτερο μεγαλύτερο κενό στην ιστορία του franchise. Το αν το κοινό είναι έτοιμο να επιστρέψει στους κινηματογράφους για να παρακολουθήσει το No Time To Die είναι το ερώτημα των 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Και μετά από αυτό, μπορεί η νέα ταινία να πλησιάσει τα 900 εκατομμύρια δολάρια που έφερε το  Spectre σε παγκόσμια box offices το 2015; Ο Τζέιμς Μποντ έχει συνηθίσει να σώζει τον κόσμο από φαύλες δυνάμεις, αλλά πιθανότατα δεν περίμενε να κληθεί να σώσει τους κινηματογράφους από την εξαφάνιση.