Τι είναι αυτά τα εσώρουχα περιόδου που θα λύσουν τα προβλήματα των γυναικών;

Θα αποχαιρετήσουν οι γυναίκες τα ταμπόν και τις σερβιέτες;

Τι είναι αυτά τα εσώρουχα περιόδου που θα λύσουν τα προβλήματα των γυναικών;

Θα αποχαιρετήσουν οι γυναίκες τα ταμπόν και τις σερβιέτες;


Τα εσώρουχα περιόδου επιτρέπουν στις γυναίκες να έχουν έμμηνο ρύση χωρίς την ταλαιπωρία των σιλικονούχων cups περιόδου ή την χρήση ταμπόν που αφήνουν περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Οι γυναίκες στην Αγγλία τα έχουν λατρέψει και δεν χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να παραγγείλουν τα εσώρουχα περιόδου της THINK μιας και εταιρίες όπως τα Marks & Spencer  και τα Boots έχουν κυκλοφορήσει οικονομικές σειρές.

Η βιομηχανία των προϊόντων έμμηνης ρύσης, παγκοσμίως, είναι μια αγορά 33 δις ευρώ. Στην αγορά κυριαρχούσαν οι μεγάλες εταιρίες ταμπόν. Στις διαφημίσεις τους κυριαρχούσε ο στιγματισμός των γυναικών λες κι έπρεπε να ντρέπονται για μια φυσιολογική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος. Ευτυχώς, γίνονται πολλές προσπάθειες για να μπορούν οι γυναίκες, σε κάθε μέρος του πλανήτη, να έχουν πρόσβαση σε οικονομικά προϊόντα περιόδου και να έχουν επιλογές για τον τρόπο που θέλουν να χειριστούν την περίοδό τους.

Τα επαναχρησιμοποιήσιμα προϊόντα είναι σε ζήτηση μιας και το αγοραστικό κοινό αναγνωρίζει τις καταστροφικές επιπτώσεις για το περιβάλλον των ταμπόν και των προϊόντων περιόδου μιας χρήσης.   Οι γυναίκες ψάχνουν για επιλογές φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι περισσότερες γυναίκες τα προσεγγίζουν με σκεπτικισμό και αμφιβολίες σχετικά την απορροφητικότητά τους. Η πανδημία τους έδωσε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν κατά την περίοδο της καραντίνας κι αυτό συνέβαλλε στην αύξηση των πωλήσεών τους. Οι χρήστες απλώς τα ξεπλένουν σε κρύο νερό πριν τα βάλουν στο πλυντήριο μαζί με τα κανονικά εσώρουχα σε πλύση χαμηλής θερμοκρασίας.

Οι κατασκευαστές επιμένουν ότι δεν αισθάνεσαι σαν να φοράς πάνες ακράτειας ή κάτι που μπορεί να διαγράφεται κάτω από τα ρούχα σου. Άνετα, αξιόπιστα, διακριτικά. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις κλειδί για κάθε γυναίκα. Το σλιπ ξεχωρίζει με μια ειδική, απορροφητική στρώση η οποία αποτελείται από τρία μέρη: το απορροφητικό στρώμα, αντιβακτηριδιακή στρώση,  αποτρέπει τη δημιουργία δυσάρεστων οσμών και τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και το αδιαπέραστο στρώμα που αποτρέπει τις διαρροές.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα