Τα εσώρουχα περιόδου επιτρέπουν στις γυναίκες να έχουν έμμηνο ρύση χωρίς την ταλαιπωρία των σιλικονούχων cups περιόδου ή την χρήση ταμπόν που αφήνουν περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Οι γυναίκες στην Αγγλία τα έχουν λατρέψει και δεν χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να παραγγείλουν τα εσώρουχα περιόδου της THINK μιας και εταιρίες όπως τα Marks & Spencer  και τα Boots έχουν κυκλοφορήσει οικονομικές σειρές.

Τα επαναχρησιμοποιήσιμα προϊόντα είναι σε ζήτηση μιας και το αγοραστικό κοινό αναγνωρίζει τις καταστροφικές επιπτώσεις για το περιβάλλον των ταμπόν και των προϊόντων περιόδου μιας χρήσης.   Οι γυναίκες ψάχνουν για επιλογές φιλικές προς το περιβάλλον.

https://t.co/hWIhd7vvuN

Οι περισσότερες γυναίκες τα προσεγγίζουν με σκεπτικισμό και αμφιβολίες σχετικά την απορροφητικότητά τους. Η πανδημία τους έδωσε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν κατά την περίοδο της καραντίνας κι αυτό συνέβαλλε στην αύξηση των πωλήσεών τους. Οι χρήστες απλώς τα ξεπλένουν σε κρύο νερό πριν τα βάλουν στο πλυντήριο μαζί με τα κανονικά εσώρουχα σε πλύση χαμηλής θερμοκρασίας.

https://twitter.com/hashtag/BuyOneDonateOne?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Οι κατασκευαστές επιμένουν ότι δεν αισθάνεσαι σαν να φοράς πάνες ακράτειας ή κάτι που μπορεί να διαγράφεται κάτω από τα ρούχα σου. Άνετα, αξιόπιστα, διακριτικά. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις κλειδί για κάθε γυναίκα. Το σλιπ ξεχωρίζει με μια ειδική, απορροφητική στρώση η οποία αποτελείται από τρία μέρη: το απορροφητικό στρώμα, αντιβακτηριδιακή στρώση,  αποτρέπει τη δημιουργία δυσάρεστων οσμών και τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και το αδιαπέραστο στρώμα που αποτρέπει τις διαρροές.