Η επαγγελματίας τενίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ιαπωνία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η πρώτη Ασιάτισσα τενίστρια που κατατάχθηκε στο Νο 1 από την Ένωση Αντισφαίρισης Γυναικών και η πρώτη παίκτρια ιαπωνικής καταγωγής που κέρδισε Grand Slam. Η πρώτη που αποχώρησε από το Γαλλικό Open για να φροντίσει την ψυχική της υγεία.

Το όλο νόημα των μέσων ενημέρωσης σε αυτές τις εκδηλώσεις πρέπει να φαίνεται εντελώς παράλογο για νέους ανθρώπους όπως η Οσάκα που έχουν καλλιεργήσει τις δικές τους πλατφόρμες έξω από τις παραδοσιακές οδούς και πρέπει να αναρωτιούνται γιατί χρειάζονται τους δημοσιογράφους που πιέζουν με ερωτήσεις.

Δυστυχώς για εκείνη, όταν περνάει δύσκολες στιγμές, έχει όλο τον κόσμο να παρακολουθεί.

https://t.co/EegFSKnoie

Κανείς δεν θα πάρει το μέρος του Τύπου σε συνέντευξη τύπου πια. Οι αθλητές τους μισούν, γιατί ποιος δεν θα τους μισούσε; Πώς θα σου φαινόταν αν, από τη στιγμή που τελείωσες τη δουλειά σου για την ημέρα, έπρεπε να καθίσεις σε ένα δωμάτιο όπου ένα μάτσο άνθρωποι που δεν ξέρεις — και που θα φάνε την καρδιά σου αν αυτό τους βγάλει μια καλύτερη ιστορία, θα σε ρωτήσουν για όλα τα πράγματα που έκανες λάθος; Είναι μια τεράστια συζήτηση. Και είναι σε εξέλιξη.