Έχεις μερικά λεπτά να σου μιλήσουμε για την Idra Kayne; Κάτι μάς λέει ωστόσο ότι ήδη ξέρεις για ποια μιλάμε, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο positive παρουσίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Άλλωστε σού έχουμε ήδη μιλήσει για εκείνη και την εξαιρετική συμμετοχή της στην Ταράτσα του Φοίβου. Πιθανόν, να έχεις ακούσει το podcast της, το Idra Positive στην πλατφόρμα της Radcast (με την οποία, μην ξεχνιέσαι, σκαρώνουμε το ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ). Σίγουρα θα έχεις πέσεις στις πάντα ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις της στα social media.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε επίσημα νέο υλικό. Λέμε επίσημα γιατί το Fyin’ High το είχαμε ακούσει σε live. Μαζί της είναι ο MCD, ο οποίος έχει και την ευθύνη της εξαιρετικής παραγωγής. Το κομμάτι σε κερδίζει ήδη από την εισαγωγή του, ενώ στη συνέχεια σε αρρωσταίνει το μπάσο του Βασίλη Νικολόπουλου.

Για πάτα το play και συνεχίζουμε:

Στο Flyin’ High η Idra έχει γράψει την ιστορία ενός απόλυτου έρωτα, από αυτούς που έρχονται και σε σηκώνουν και τους αφήνεσαι δίχως να ρωτάς πολλά, δίχως να νοιάζεσαι για το μετά. Ποιο «μετά», όταν νιώθεις ότι ταξιδεύεις στα αστέρια.

Ο έρωτας φυσικά δεν έχει μόνο μία εκδοχή. Το video clip του κομματιού, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Νικολάου, είναι μια ηδονιστική εκδοχή του sex & body positivity. Η Idra με έναν επικό κορσέ είναι ξαπλωμένη σε ένα ανάκλιντρο σαν άλλη θεά του έρωτα, και το μοιράζεται με τους εραστές και τις ερωμένες της. Αγόρια και κορίτσια, τη χαϊδεύουν, την κανακεύουν, τη φιλάνε και εκείνη τους χαρίζεται γενναιόδωρα.

Οκ, θα το ακούμε το καλοκαίρι έξω και θα λικνιζόμαστε καθιστοί, αλλά σίγουρα το κομμάτι θα χορευτεί πολύ κατ΄ οίκον και ιδιωτικά. Άλλωστε από πάντου μπορείς να πετάξεις ψηλάμ, από μια βεράντα, μια ταράτσα, ένα δωμάτιο σε σπίτι που συγκατοικείς ή ακόμα και από μια μικροσκοπική σκηνούλα στημμένη κάτω από ένα αλμυρίκι.