Υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στο Χόλυγουντ. Κι όχι μόνο. Αλλά ας δούμε για ένα λεπτό την περίπτωση της 35χρονης Μέγκαν Φοξ που δέχεται κριτική επειδή είναι σε σχέση με τον ράπερ Machine Gun Kelly, μικρότερό της κατά τέσσερα έτη. Είναι σχεδόν συνομήλικοι δηλαδή.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό In Style αναφέρθηκε στον ελέφαντα στο δωμάτιο. ‘Θέλετε να μιλήσουμε για την πατριαρχία; Με κράζουν επειδή βγαίνω με έναν 31χρονο ενώ είμαι μια γυναίκα 35 ετών. Θεωρούν ότι ζει ως 19χρόνος. Αλλά δεν είναι μικρός. Πείτε μου αν κουνιόταν βλέφαρο αν ο Τζορτζ Κλούνεϊ έβγαινε με μια μικρότερη του γυναίκα που είχαν διαφορά 4-5 χρόνια. Αν και ο Κλούνεϊ είναι 60 ετών και η Αμάλ μόλις 43 ετών. Αυτά είναι 17 χρόνια και τολμάτε να με ρωτάτε για τα 4. Να πάτε να γ…τε. Είναι απλά γελοιότητα που θεωρείται νορμάλ να φέρεστε έτσι στις γυναίκες’.

Θεωρεί μισογυνισμό να της γράφουν σχόλια να κάτσε σπίτι με τα παιδιά της. ‘Με κρίνουν. Με ρωτούν στα κόκκινα χαλιά που είναι τα παιδιά μου και όταν βγαίνω ραντεβού. Δεν ρωτάνε ποτέ τον πατέρα τους ( τον πρώην σύζυγός της Μπράιαν Όστιν Γκριν) την ίδια ερώτηση. Γιατί δεν έχουν την ίδια απαίτηση από εκείνον. Όταν μια γυναίκα γίνει μητέρα πρέπει να εμφανίζεται δημόσια μόνο με τα παιδιά της; Φυσικά δεν θέλω να μεγαλώσουν στα φώτα της δημοσιότητας, τα προφυλάσσω. Έχω σιχαθεί τα μεσαιωνικά μυαλά ορισμένων”.

https://t.co/AS9oOENr4D

Αρνητική κριτική έχει δεχθεί η ηθοποιός και για το γεγονός ότι ο γιος της φορά φουστάνια. “Δεν ήθελα ποτέ να χρειαστεί να διαβάσει όλες αυτές τις μαλ…ες γιατί τις ακούει από τα μικρά παιδιά στο σχολείο του που λένε “=τα αγόρια δεν φορούν φουστάνια”. Εκείνη θέλει απλά το παιδί της να έχει δικαίωμα να επιλέξει τι του ταιριάζει. Την αφορά να μεγαλώσει τον γιο της με αυτοπεποίθηση και χωρίς να δίνει σημασία στις γνώμες άλλων.