Η θεότητα Zoë Kravitz σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο αυτό. Πρακτικά, το μισό θέμα είναι ο τίτλος από μόνος του: Pussy Island. 

Μιλώντας στο Deadline, η ηθοποιός και μουσικός είπε πως δουλεύει εδώ και τέσσερα χρόνια για αυτό το project, σε συνεργασία με τoν σεναριογράφο της σειράς High Fidelity, E.T. Feigenbaum. Στο μεταξύ, υπάρχει και άλλο θέμα: πρωταγωνιστής της θα είναι ο Channing Tatum

Η Kravitz συζήτησε τα περί προβοκατόρικου τίτλου στην ίδια συνέντευξη. “Ως γυναίκα γενικότερα, και γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία, έχω βιώσει μερικές αρκετά άγριες συμπεριφορές από το αντίθετο φύλο”, είπε. “Ο τίτλος ήταν κάτι σαν αστείο αρχικά, ένα μέρος στο οποίο οι άνθρωποι θα πήγαιναν, θα έφερναν γυναίκες, θα πάρταραν και θα άραζαν”. Η ιστορία εξελίχθηκε σε κάτι άλλο, αλλά ο τίτλος κατέληξε να έχει πολλές ερμηνείες και σημασίες. Και υπαινίσσεται αυτή την εποχή που υποστηρίζουμε πως δεν βρισκόμαστε πια, με όρους πολιτικής φύλου. ΟΙ άνθρωποι εξελίσσονται και αλλα΄ζουν αλλά υπάρχει μια κακή γεύση στα στόματα πολλών ανθρώπων από συμπεριφορές του παρελθόντος. Είναι ένα νεύμα σε αυτό, αλλά είναι επίσης παιχνιδιάρικο, και μια πραγματικά παιχνιδιάρικη ταινία με πολλούς τρόπους.”

Η ταινία θα ακολουθεί τη Frida, μια σερβιτόρα κοκτέιλ στο Λος Άντζελες, με πολλές φιλοδοξίες, αλλά και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να τις κάνει πραγματικότητα. Σε ένα πάρτι γνωρίζει τον Slater King, τον υπερπλούσιο ρόλο που θα υποδυθεί ο Tatum, και καταλήγουν από την κουβέντα, να φτάνουν σε έναν νησί όπου εκείνος και οι φίλοι του περνούν καλά. Όταν όμως φτάνει εκεί, η χλιδή εξαφανίζεται και την εμφάνισή τους κάνουν όλα όσα πάνε λάθος και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. 

Η Zoë και το Tatum δούλεψαν σε συνεργασία για τις ανάγκες του σεναρίου αρκετές φορές, μεταμορφώνοντας τον χαρακτήρα του σε κάτι που ο Tatum αποκαλεί μια extreme -ίσως ψυχωτική- εκδοχή του εαυτού του. Στον ρόλο της Frida θα απολαύσουμε την ίδια την Kravitz, η οποία όπως είπε αρχικά είχε στο μυαλό της να δώσει τον ρόλο σε κάποια άλλη συνάδελφό της, και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη σκηνοθεσία του φιλμ. 

Μέχρι το Pussy Island να φτάσει στη φάση του post production στις αρχές του 2022, εμείς ελπίζουμε πως θα την έχουμε ήδη απολαύσει ως Catwoman.