Η Lady Gaga αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική επίθεση που υπέστη όταν ήταν 19. Μιλώντας στο “The Me You Can’t See”, με την Oprah Winfrey , την νέα σειρά του πρίγκιπα Χάρι για λογαριασμό της Apple TV+ με θέμα την ψυχική υγεία, είπε ότι ο βιασμός – που αποκάλυψε για πρώτη φορά το 2014 – ήταν από έναν μουσικό παραγωγό. Την βίασε στα 19 της και την άφησε έγκυο.

https://twitter.com/ladygaga?ref_src=twsrc%5Etfw

“Ήμουν 19 ετών και εργαζόμουν στην μουσική βιομηχανία, και ένας παραγωγός μου είπε, “Βγάλε τα ρούχα σου”, ανέφερε. “Και είπα όχι. Και έφυγα, και μου είπαν ότι θα κατέστρεφαν όλη τη μουσική μου καριέρα. Και δεν σταμάτησαν. Δεν σταμάτησαν να μου λένε να βγάλω τα ρούχα μου, και απλά πάγωσα και – δεν θυμάμαι καν τι έγινε”. Είπε ότι “το άτομο που με βίασε με άφησε γυμνή,  έγκυο, αβοήθητη”.

https://twitter.com/hashtag/TheMeYouCantSee?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν κατονόμασε τον παραγωγό και είπε: “Δεν θέλω να τον αντικρύσω ποτέ ξανά μπροστά μου”.

https://twitter.com/Oprah?ref_src=twsrc%5Etfw

Η Gaga αποκάλυψε για πρώτη φορά την επίθεση σε μια κουβέντα στο ραδιόφωνο με τον Howard Stern το 2014, λέγοντας: “Ήμουν ένα άδειο κέλυφος του πρώην εαυτού μου”. Το 2015, είπε: “Δεν το είπα σε κανέναν για επτά χρόνια. Δεν ήξερα πώς να το αποδεχτώ. Δεν ήξερα πώς να μην κατηγορήσω τον εαυτό μου ή να σκεφτώ ότι ήταν δικό μου λάθος. Άλλαξε εντελώς αυτό που ήμουν. Άλλαξε το σώμα μου, άλλαξε τις σκέψεις μου“.

https://t.co/eTjhCkUUM0

Παραδέχτηκε ότι η σεξουαλική κακοποίηση της προκάλεσε νευρικό κλονισμό και διαταραχή μετατραυματικού στρες. Το 2016, επέκρινε τον Πιρς Μόργκαν για το γεγονός ότι υποβάθμισε την κατάστασή της ως «ματαιόδοξες ανοησίες», εκείνος τόλμησε να αναρωτηθεί γιατί δεν κατήγγειλε τον βιασμό. Εκείνη τη χρονιά έπαιξε ζωντάνα στα Όσκαρ με επιζώντες σεξουαλικής επίθεσης.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC News (@bbcnews)

“Πρώτα ένιωσα πλήρη πόνο, μετά ένιωσα μουδιασμένη, και μετά ήμουν άρρωστη για εβδομάδες. Συνειδητοποίησα ότι ήταν ο ίδιος πόνος που ένιωσα όταν το άτομο που με βίασε με άφησε έγκυο σε μια γωνία [δίπλα] στο σπίτι των γονιών μου, επειδή έκανα εμετό και ήμουν άρρωστη. Επειδή είχα κακοποιηθεί, και ήμουν κλειδωμένη σε ένα στούντιο για μήνες.”