Ο δημόσιος θηλασμός είναι ακόμα ταμπού και οι εποχές που οι γυναίκες δέχοντας αρνητικά σχόλια για την άνεση με την οποία μπορούν να θηλάσουν τα παιδιά τους όπου και αν βρίσκονται, δεν είναι πίσω μας. Πριν κάποιες μέρες, μια μητέρα και αθλήτρια, δέχτηκε σχόλια μίσους για μια πόζα σε φωτογραφία της στην οποία θηλάζει, κάνοντας κατακόρυφο.

Η ολυμπιονίκης Τόρα Μπράιτ ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της για τη γιορτή της Μητέρας, πριν κάποιες μέρες. Στη φωτογραφία αυτή θήλαζε τον γιό της κάνοντας κατακόρυφο και αυτό που δέχτηκε ήταν άφθονο hate στα σχόλια.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε τέταρτη στη σειρά, σε μια συλλογή φωτογραφιών τύπου κολάζ. Τα σχόλια, όπως είπε η ίδια, τη στεναναχώρησαν πολύ. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως ανέβασε τη φωτογραφία για να κερδίσει την προσοχή, δίνοντάς της τη «συμβουλή», να θηλάσει το παιδί της κανονικά γιατί δεν περιστρέφεται γύρω της ο κόσμος.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Torah Bright (@torahbright)

Η Μπράιτ επανήλθε στο ζήτημα με ένα βίντεο, στο οποίο σχολίαζε τις αντιδράσεις στη φωτογραφία της. «Στον κόσμο μου, οι μητέρες πρέπει να εμψυχώνουν και να υποστηρίζουν η μια την άλλη», είπε αρχικά, προσθέτοντας πως ακριβώς επειδή το να είσαι μητέρα είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο, είναι κάτι δύσκολο, που μόνο μια άλλη μητέρα μπορεί να καταλάβει. Θεωρεί πως κάθε μητέρα θα πρέπει να είναι cheerleader μιας άλλης μητέρας σε αυτόν τον κόσμο.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Torah Bright (@torahbright)

«Αγκαλιάστε τις ιδιομορφίες μας και βρείτε τη χαρά σε κάθε τι που συνιστά τη μητρότητα. Όλοι το κάνουμε διαφορετικά, δεν υπάρχει λάθος ή σωστό. Η μητρότητα είναι αγνή. Μόνο τώρα θεωρώ τον εαυτό μου Wonder Woman επειδή μπήκα στο ιερό κλαμπ των μητέρων μαζί σας. Μόνο σεβασμός απέναντι στις μητέρες και αγάπη. Σας στηρίζω. Δεν είστε μόνες. Δεν ψάχνω επιβράβευση. Ποτέ δεν χρειάστηκα τους επαίνους των ξένων», σχολίασε. Μάλιστα, στο βίντεό της απόρησε για όποιον πίστεψε πως έτσι ακριβώς θηλάζει το παιδί της καθημερινά.