Όταν η Charlize Theron λέει πως θέλει να πρωταγωνιστήσει σε ένα λεσβιακό remake του “Die Hard”, δεν κάνει πλάκα. Βασικά μιλάει πολύ σοβαρά. Τις τελευταίες μέρες του 2020, η ηθοποιός είχε προκαλέσει ένα μίνι χαμό στα social όταν έκανε retweet μια άποψη σε στυλ «καλές οι λεσβιακές, χριστουγεννιάτικες ρομαντικές κομεντί, αλλά αυτό που θέλω είναι ένα “Die Hard” στο οποίο η Charlize Theron μπλέκει σε κυνηγητό για να σώσει τη σύζυγό της». Στο retweet της η Theron έγραφε «πού υπογράφω;» και τώρα, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair επιβεβαίωσε πως είναι κάτι παραπάνω από ψημένη για ένα τέτοιο project. Το μόνο που της λείπει είναι ένα studio με διάθεση να το κάνει πραγματικότητα. Λεπτομέρειες δηλαδή.

«Ναι, εννοώ, είναι υπέροχη ιδέα», είπε η Theron όταν ρωτήθηκε αν θα πρωταγωνιστούσε όντως σε ένα gay spin του Die Hard. «Για αυτό απάντησα στο Twitter. Επειδή απλώς σκέφτηκα πως ήταν μια υπέροχη ιδέα».

https://t.co/mGBA0nAbrX

Στο μεταξύ, για να είμαστε και ειλικρινείς, ο ρόλος θα ήταν ιδανικός για τη Theron. Η συμμετοχή της στο “An Italian Job” άνοιξε τον δρόμο για άλλες συμμετοχές της σε ταινίες δράσης, όπως The Old Guard, Atomic Blonde και Mad Max: Fury Road. Χάρη σε αυτές τις ταινίες, θεωρείται μια από τις καλύτερες γυναίκες action stars στο Hollywood, σύμφωνα με το IndieWire.

Η ίδια έχει αναφέρει πως η διαφορά στη διαχείριση της ίδιας σε σχέση με τους άντρες συμπρωταγωνιστές της, την έχει πεισμώσει αρκετά. «Ήμουν σε φάση, αυτό το παιχνίδι θέλετε να παίξετε, ας πάμε», ανέφερε, συνεχίζοντας: «Έκανα τα πάντα για να ξεπεράσω όλους αυτούς τους τύπους».