Αν το 2020 είχε σώμα αυτό θα ήταν της ράπερ Megan Thee Stallion. Το “Body” ήταν το  single που παρουσίασε στα αμερικανικά βραβεία μουσικής η πιο ΤΩΡΑ ράπερ εκεί έξω. Σε κομμάτι της που δημοσιεύτηκε τον προηγούμενο μήνα στους New York Times μίλησε για τα πάντα, τον τραυματισμό της από τον πρώην κακοποιητικό σύντροφό της που την πυροβόλησε,πώς ελέγχει την εικόνα που προβάλλει στα μέσα και την κληρονομιά που κουβαλούν οι μαύρες εκλεγμένες γυναίκες στην εξουσία όπως η Κάμαλα Χάρις.

https://twitter.com/theestallion?ref_src=twsrc%5Etfw

Η πιο αυθεντική καλλιτέχνης του 2020, η γυναίκα με τις περισσότερες υποψηφιότητες της βραδιάς πέρα από το γεγονός ότι έδωσε νέο ορισμός στη λέξη “slay”  πάνω τη σκηνή των AMAs ερμηνεύοντας το “Body”, το νέο της τραγούδι από το ολοκαίνουριο ντεμπούτο της άλμπουμ με τίτλο, “Good News”, έδωσε και ένα μήνυμα υπέρ του body positivity.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hot Girl Meg (@theestallion)

“Αγαπώ το σώμα μου. Λατρεύω κάθε καμπύλη, κάθε εκατοστό, κάθε σημάδι, κάθε λακκάκι. Είναι διακοσμητικά στο ναό μου. Το σώμα μου είναι δικό μου και ανήκει αποκλειστικά σε έμενα. Κι αν σου επιτρέψω να μπεις είσαι τυχερός. Μπορεί να πιστεύεις ότι το σώμα μου δεν είναι τέλειο, και πιθανότατα να μη γίνει ποτέ αψεγάδιαστο. Αλλά όποτε το χαζεύω στον καθρέπτη μου το αγαπώ. Αγαπώ αυτό που βλέπω. Λοιπόν είστε έτοιμοι;”. Κι ακουλούθησε η παρουσίαση αυτού του κομματιου: 

Τι έγραψαν οι μουσικοκριτικοί του Guardian για τον δίσκο της γυναικάς που σάρωσε στις υποψηφιότητες; “Τα ταλέντα της Megan Thee Stallion είναι μια κινητό γλέντι, ένα λουκούλλειο γεύμα για τις αισθήσεις”. Στο Variety τι είπαν; “Είναι αυθεντική, είναι αληθινή, είναι καυστική και καυτή και έχει το attitude της σκληρής”.Είναι και η αγαπημένη της Ριάνα που την έκανε πρόσωπο της καμπάνιας της Savage X και κολλητή της Cardi B. Είναι το πρόσωπο της μαύρης Gen Z. Θα σέβεστε.