Η Ανια Τέιλορ-Τζόι είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπό του φθινοπώρου. Η ερμηνεία της στην αγαπημένη σειρά εκατομμυρίων συνδρομητών Netflix ως κοκκινομάλλα ορφανή ιδιοφυΐα με ακριβά βίτσια την έκανε το πιο καυτό όνομα στο Χόλιγουντ. Όχι άδικα.

Ο πρώτος σκηνοθέτης που δούλεψε με την 24χρόνη ηθοποιός την ξαναπήρε τηλέφωνο. Μιλάμε για τον καταπληκτικό σκηνοθέτη του «Φάρου», τον Ρόμπερτ Εγκερς που ετοιμάζει ταινιάρα για τους Βίκινγκς με ένα αξιοζήλευτο καστ. Έχουμε και λέμε: το σενάριο υπογράφει Ισλανδός συγγραφέας, ποιητής και κολλητός της Μπιορκ, ο Σιόν. Συνυπογράφει για την ακρίβεια, μιας και έβαλε πολύ κόπο και ο σκηνοθέτης.

Υπόθεση:

Βρισκόμαστε στην Ισλανδία του δεκάτου αιώνα. Στο σύμπαν των Βίκινγκς. Παρακολουθούμε ένα πρίγκιπα να ζητά εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του (είπε κανείς Σαίξπηρ;). Ποιος θα υποδυθεί τον ρόλο; Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και ελπίζω να περάσει η πανδημία για να απολαύσουμε αυτό το αριστούργημα (#διπλής) στη μεγάλη οθόνη. Η μητέρα του θα είναι η Νικόλ Κίντμαν, που συνεργάστηκαν στο Big Little Lies, όταν υποδύθηκε τον κακοποιητικό σύζυγό της.

Το καστ. ΘΕΕ ΜΟΥ πότε κυκλοφορεί;

Γουίλεμ Νταφόε, Ίθαν Χοκ, Κλες Μπανγκ και το αγαπημένο ξωτικό της χώρας, η Μπιορκ

Τι να περιμένετε;

Καταχνιά, σκοτάδι και αίμα. Ιστορία εκδίκησης για γερά στομάχια. Σκάρσγκαρντ εκτελεί χρέη παραγωγού, γιατί η ιδέα του ανήκει.

Ο τίτλος clickbait;

Καθόλου. Η NetflixIT girl πριν παρουσιαστεί στην εκπομπή ‘’Ζωντανά με την Kelly και τον Ryan’’, φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με ένα άκρως εντυπωσιακό high fashion  bow φόρεμα σε ανοιχτές παλ αποχρώσεις σε ροζ και πράσινο από την συλλογή της Σίλιας Κριθαριώτη. Δεν είναι η πρώτη φορά που κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας showbiz προτιμούν να ντύνονται με Celia Kritharioti. Rita Ora, Pixie Lott, Hailey Bieber, Jennifer Lopez, Katy Perry αλλά και η Leona Lewis αγαπούν Celia Kritharioti.