Μπορεί κάποιοι από τους συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ να τον συμβουλεύουν Να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο που έχει για να ανατρέψει (ή τουλάχιστον να καθυστερήσει να δεχτεί) το εκλογικό αποτέλεσμα που έδωσε στον Τζο Μπάιντεν ρόλο Αμερικανού Προέδρου, αλλά η Μελάνια, δεν είναι ανάμεσα σε αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, η Μελάνια έχει δώσει τη συμβουλή της στον Τραμπ, προτείνοντάς του απλώς να δεχτεί την ήττα του. Άποψη που συνάδει απόλυτα και με εκείνη του Τζάρεντ Κούσνερ, του γαμπρού και υψηλόβαθμου συμβούλου του Τραμπ, ο οποίος τον προσέγγισε και του πρότεινε να αναγνωρίσει τοι γεγονός ότι έχασε. Βέβαια, αυτή η πληροφορία, διαψεύστηκε από τον Τζέισον Μίλερ, τον εκπρόσωπο του επιτελείου του Τραμπ, ο οποίος μάλιστα υποστήριξε πως τον συμβούλευσε να χρησιμοποιήσει όλα τα νομικά μέσα που έχει.

Στο μεταξύ, ως τώρα, η Μελάνια δεν έχει σχολιάσει καν δημόσια το εκλογικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, σε ιδιωτικές της συζητήσεις έχει πάρει θέσει και έχει αναφέρει τη γνώμη της «όπως κάνει συχνά», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έγκυρη πηγή στο CNN.

Στα άλλα νέα της οικογένειας, οι δυο μεγαλύτεροι γιοι του Τραμπ συνεχίζουν ακάθεκτοι τον τουιτερικό τους αγώνα, τη μια ανάρτηση μετά την άλλη να μιλά για νοθεία και απάτη στις εκλογές, χωρίς να διστάζουν να απαιτούν ακόμα και επανακαταμέτρηση ψήφων σε πολλές περιτπώσεις.

Στους φαν της μη αποδοχής του (δημοκρατικού) εκλογικού αποτελέσματος, συγκαταλέγονται και κάποιοι Ρεπουμπλικανοί, που τον καλούν δημόσια να μην αναγνωρίσει την ήττα του. Ανάμεσα σε αυτούς και η Λίντσεϊ Γκράχαμ, γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας, καθώς και ο γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ. Ο δεύτερος μάλιστα χαρακτήρισε ως «πρόωρη» μια τέτοια κίνηση. Τέλος, ο Ρόι Μπαντ, γερουσιαστής από το Μιζούρι, ακόμα και σήμερα δεν αναγνωρίζει τον Τζο Μπάιντεν ως εκλεγμένο πρόεδρο, ενώ επικαλείται τις νομικές προσφυγές από δικηγόρους του Τραμπ σε πολλές πολιτείες, αλλά και τη συνεχιζόμενη καταμέτρηση.