Η Σάρον Στόουν δοκίμασε τα dating apps και οι μιλένιαλς δεν πίστευαν τα μάτια τους. Φυσικά δεν βρήκε ταίρι. Η Σάρον. Και το γεγονός αυτό την τραυμάτισε τόσο που θέλει να γράψει βιβλίο για να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε. Η Σάρον Στόουν βαρέθηκε να βγαίνει αποτυχημένα online ραντεβού. Της λείπει το τίμιο, παραδοσιακό, παλιομοδίτικο φλερτ.

“Θέλω να γράψω ένα βιβλίο με διηγήματα από τα περίεργα ραντεβού που βγήκα (πάρε τα λεφτά μου Σάρον). Δεν ξέρω γιατί θεωρούνται επιτυχημένα τα dating sites. Χημεία δεν μπόρεσα να βρω στο διαδίκτυο” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό της “Telegraph” για την προώθηση της νεάς σειράς του Netflix “Rached”. Το ίνδαλμα τόνισε την επιρροή της νέας κανονικότητας του διαδικτυακού φλερτ στις ζωές μας, “δεν θα ξέρουμε πώς να φερθούμε στο τέλος” λέει (εννοείται έχει δίκιο). “Πλέον, δεν ξέρουμε πώς να συμπεριφερθούμε σε ένα δείπνο, πώς να είμαστε σε μια σχέση και πώς να επικοινωνήσουμε με τον διπλανό μας“, συμπληρώνει (εγώ στέλνω memes, χάλασα).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

See you tonight. @ratchednetflix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Δηλώνει στις συνεντεύξεις της με τρομακτική ειλικρίνεια: “Φυσικά και είναι ψεύτης όποιος λέει ότι δεν μετράει η εμφάνιση. Δεν έχεις ιδέα πόσο σημαντική είναι μέχρι που αρχίζεις να χάνεις την λάμψη της νεότητας”. Η Σάρον Στόουν λοιπόν ακολουθεί με στρατιωτική πειθαρχεία το πρόγραμμα του γυμναστή της. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε squats με επτάκιλα βαράκια βλέποντας τηλεόραση. Ωστόσο έχει μάθει πλέον τι σημαίνει αυτοεκτίμηση: “Δεν επιτρέπω στους άλλους όμως να έχουν άποψη για το σώμα και το πρόσωπό μου. Όλες οι γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα αλλά έχετε συνηθίσει να βλέπετε 14χρόνα μοντέλα από τη Ρουμανία στις επιδείξεις μόδας. Δεν μπορείς να είσαι πάντα νέα και πρέπει ως κοινωνία να αποδεχτούμε ότι μπορείς να είσαι μια μεγάλη έξυπνη και έμπειρη γυναίκα”αναφέρει. 

Δείτε τρεις γυναικάρες να πετσοκόβουν την πατριαρχία: 

Επί χρόνια την ακολουθούσε η φήμη της δύστροπης. Ήταν δύσκολη στη συνεργασία για τους άντρες σκηνοθέτες που της υπαγόρευαν τις οδηγίες της μόνο αν καθόταν στην αγκαλιά τους ή φώναζαν στο καστ να φύγει από μπροστά της για να έχουν απεριόριστη θέα του στήθους της. Την υποχρέωσαν σε πολύωρο μακιγιάζ σώματος όταν γύριζε το “Βασικό Ένστικτο”  για να κρύψουν τις ατέλειες του σώματός της. Δεν την ενοχλεί καθόλου το θώπευμα. “Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να μαλώσω. Είμαι 62 και έχω περάσει πολλά. Ξέρω τι έχει σημασία και τι είναι εντελώς ανούσιο”.