Η Καίτη Γαρμπή το έχει πάρει απόφαση να μπει στις καρδιές μας. Τα μέσα της είναι η αναπολογητική της διάθεση, η αποψάρα της εκφρασμένη χωρίς ίχνος τύψεων ή μετάνοιας και γενικότερα η διάθεσή της να δείξει πως δεν είναι απλά η τύπισσα που σκοπεύει να ακολουθήσει την πεποίθηση ότι οι καλλιτέχνες και να μην τοποθετηθούν δεν τρέχει και τίποτα.

Το τελευταίο διάστημα όχι απλά τοποθετείται, πρακτικά έχει κατακτήσει και επαναπροσδιορίσει την έννοια του virality. Κλείνει το ένα στόμα μετά το άλλο, τουητάρει με τρόπο που ενδεχομένως θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι μύστες της τέχνης του «πώς να είσαι κουλ στο Twitter”.

https://t.co/BOiY09Sotx

Τώρα, η καψούρα της ελληνικής μουσικής που ακούει στο όνομα Καίτη Γαρμπή, κυκλοφορεί νέο video clip για το τραγούδι της «Σε όποιον αρέσω», το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι έχει ακούσει, μιας και το ελληνικό ραδιόφωνο το γουστάρει κάπως αρκετά. Στο video συμμετέχουν queer άτομα, ενδιαφέρουσες φιγούρες και το diversity επιτέλους είναι ορατό στο βίντεο που συνοδεύει ένα κατά τα άλλα λαϊκό τραγούδι. Το βίντεο δε κλείνει με το μήνυμα: ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ – ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ

Στο βίντεο συμμετέχουν οι: Σπύρος Νικολαΐδης, Σιλβάνα Τέλη Lucie Ries, Jessica Anosike, Πηνελόπη Ηλιοπούλου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Αλίκη Βασιλάκη, Oliver Doherty, Adam Khalil.