Ζητώ συγγνώμη από την Αν Χάθαγουεϊ, τη Χάλι Μπέρι και, κυρίως, από την Μισέλ Φάιφερ αλλά η Ζόι Κράβιτζ ντυμένη Catwoman στις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα πλατό του Batman είναι ότι καλύτερο συνέβη στη μόδα το 2020.

Αν με ρωτάς, η Σελίνα Κάιλ είναι και ότι καλύτερο συνέβη στο σύμπαν της DC. Το ασύμμετρο καρέ της, τα διχτυωτά καλσόν της, τα δερμάτινο βινίλ παλτό με τις ΘΕΙΚΕΣ δετές μπότες θα φιγούραρε άνετα σε editorial μόδας της Vogue. Σίγουρα θα είναι ο πιο σκοτεινός και σαδομαζοχιστικός Batman αυτός. Γιατί αν δεν βάλεις knee high μπότες σε κηδεία τότε τι Catwoman είσαι; 

Επέστρεψε και ο Κόλιν Φάρελ αγνώριστος ως Πιγκουίνος στο Γκόθαμ και έχει κάτι διεστραμμένο στο βλέμμα του ο πιο αδύνατος Μπάτμαν όλων των εποχών (μου λείπεις ήδη Μπεν Άφλεκ). Σε ρόλο κακού ο Τζον Τορτούρο (αρχιμαφιόζος) και καταραμένη πανδημία εσύ φταις που δεν θα βγει στις αίθουσες η ταινία το 2021 (νόσησε ο πρωταγωνιστής αν και φήμες θέλουν το σκηνοθέτη Ματ Ριβς να τον έστειλε για πέρσοναλ μπας και πάρει λίγο όγκο). Η παραγωγή της ταινίας είχε αναβληθεί για μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Πριν την αναβολή της είχαν συμπληρωθεί περίπου 7 εβδομάδες γυρισμάτων και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάζονταν ακόμη 3 μήνες για την ολοκλήρωσή τους.

4 Μαρτίου 2022 θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η στολή του Πάτινσον σχεδιάστηκε από τη Ζακλίν Ντουράν η οποία έχει κερδίσει δυο φορές το Οσκαρ Ενδυματολογίας.

Λόγοι που αγαπάς τη Ζόι

Παραδέχτηκε σε συνέντευξη στο περιοδικό ELLE τη δεκάχρονη μάχη της με τη βουλιμία. Δηλώνει ανασφαλής επειδή μεγάλωσε με δυο διάσημους και cool γονείς. Είναι brand ambassador του οίκου Saint Laurent και πάει στις επιδείξεις παρέα με τον μπαμπά Λένι. Δοκίμασε τα πάντα στα άγρια νιάτα της και τώρα κάθεται σπίτι και βλέπει Netflix (εδώ ταυτίστηκα).  Μισεί τον Ντόναλντ Τραμπ επειδή είναι ρατσιστής και δεν διστάζει να το γράφει στο Instagram. Έκανε αυτό το ποστ για να πείσει τους συμπολίτες της να ψηφίσουν. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

swipe ???????? especially if you’re from Arizona ????……………………………………………………..#vote #Horny4ThaPolls #CheatSheet @generatorcollective #pleasefuckingvote

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) στις