Για τη Σούζαν Σάραντον 8 δεκαετίες διεκδικήσεων δεν είναι αρκετές

Η οσκαρική ηθοποιός κι ακτιβίστρια θέλει ένα δώρο για τα 74α γενέθλια της. Να φύγει ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο.

Για τη Σούζαν Σάραντον 8 δεκαετίες διεκδικήσεων δεν είναι αρκετές

Η οσκαρική ηθοποιός κι ακτιβίστρια θέλει ένα δώρο για τα 74α γενέθλια της. Να φύγει ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο.


Η υπόθεση έχει ως εξής: Μέσα Σεπτεμβρίου η  Σούζαν Σάραντον κάνει retweet τον κοινωνιολόγο και δριμύ επικριτή του Τζο Μπάιντεν, Ράιαν Νάιτ, θέλοντας να δείξει την υποστήριξη της στην πρωτοβουλία/κίνημα People’s Party.  "Χρειαζόμαστε περισσότερους Ράιαν Νάιτ να ορθώσουν ανάστημα και να μιλήσουν για την κατάχρηση εξουσίας" γράφει στον λογαριασμό της.  Πώς απήντησε η απόφοιτος του Χάρβαρντ, Σολεντάντ Ο'μπράιαν, που κερδίζει εκατομμύρια το χρόνο με τα τηλεοπτικά της gig; "Μια λευκή πλούσια κυρία υπενθυμίζει σε μη λευκούς γιατί δεν πρέπει να την εμπιστεύονται και να ενστερνίζονται τις απόψεις της". Άβολο

Εννοείται ότι το tweet έγινε viral, όπως και η απάντηση της Σάραντον ότι θα ψηφίσει Μπάιντεν -ως την έσχατη λύση- για να φύγει ο Τραμπ από το Λευκό Οίκο. Αλλά, θα υποστηρίξει τους αριστερούς ριζοσπαστικούς People’s Party στη συνέχεια, ελπίζοντας ότι θα δημιουργηθεί ένα σοσιαλιστικό/κομμουνιστικό κόμμα  με οικολογική συνείδηση στην Αμερική. Επίσης, ξέρει τις αδυναμίες της καμπάνιας του Μπάιντεν και δεν διστάζει να τις υποδείξει στους Δημοκρατικούς. Οι αναγνώστες του Jacobin την λατρεύουν. Αλλά, όλοι θυμόμαστε πόσο σθεναρά υποστήριξε και τον Μπέρνι Σάντερς και την κατάληξη αυτής της καμπάνιας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????ALERT???? If you live in these swing states: Wisconsin, Florida, New Hampshire, Michigan, Arizona, Pennsylvania, Georgia, Ohio or Nevada THIS IS FOR YOU!! You are the key to safeguarding our democracy, so it’s time to vote against Fascism. Finding accurate voting information is absolutely not easy, so for all of today - Wednesday, September 30th - I will be on my DM’s to help you figure it all out: voter registration, voting early, mail-in ballots, in-person or absentee voting, my favorite pasta recipe. Let’s make voting easier, let’s chat.✌????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Susan Sarandon (@susansarandon) στις ndon) στις

Επίσης η Σάραντον είναι λευκή, πλούσια, ηθοποιός του Χόλιγουντ. Μάντεψε τι; Άπειροι ηγέτες της κεντροαριστερής και σοσιαλιστικής πολιτικής σκηνής είναι λευκοί και πλούσιοι. Κανείς δεν αρνείται τα προνόμια κάποιων ταυτοτήτων. Η Σολεντάντ Ο'μπράιαν είναι πλούσια δημοσιογράφος, Ivy League απόφοιτος και παντρεμένη με τραπεζίτη. Ωραίος ο λαϊκισμός όταν αντιστρέφεται.

Η Σάραντον χρησιμοποίησε το στάτους της και τη σελεμπριτοσύνη της για να μιλήσει στις μάζες για τον Πόλεμο του Ιράκ πολύ πριν γίνει δημοφιλές  άθλημα των ηθοποιών να επιδεικνύουν ένα ευαισθητοποιημένο κοινωνικό πρόσωπο. Φυσικά είναι anti-Trump αλλά δεν δίστασε να δηλωθεί ως anti-Clinton. Για τους ευνόητους λόγους (αμφότεροι οι πρόεδροι έχουν αίμα στα χέρια τους).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Susan Sarandon (@susansarandon) στις

Μήπως ήρθε η ώρα να αναγνωρίσουμε όλοι ότι οι Δημοκρατικοί ρέπουν προς το κέντρο, υιοθετώντας συντηρητικές επιλογές και δημιουργώντας πολιτικές δυναστείες; Με τη Σούζαν Σάραντον.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα