Από ό,τι φαίνεται, η Κριστίνα Αγκιλέρα αποφάσισε να μας θυμίζει την πιο pop, edgy και γενικώς γαμάτη στιγμή των παιδικών μας χρόνων, σε επίπεδο μουσικής κουλτούρας. Προφανώς για εκείνο το φιλί που αντάλλαξε με τη Μαντόνα στα MTV Video Music Awards του 2003 μιλάμε. Δεν ήταν ότι μας είχε ταράξει τότε, αλλά είχε ταράξει όλο το σύμπαν. Οι δύο βασικότερες τύπισσες της pop φιλούσαν τη βασίλισσά της. Δηλαδή βασικά, σφάζονταν στα πόδια της. Iconic, σου λέμε. 

Η Αγκιλέρα μιλώντας στη Zane Lowe θυμήθηκε αυτή τη sos στιγμούλα της pop κουλτούρας λέγοντας πως βασικά, ποτέ δε σκέφτηκε τίποτα για αυτό, παρόλο που το μόμεντ έγινε πρωτοσέλιδο παντού.

«Ειλικρινά, εκείνη την εποχή, ποτέ δε σκέφτηκα κάτι γι’αυτό. Ήμουν σε φάση εντάξει, είναι δυο κορίτσια που φιλιούνται’, είπε χαρακτηριστικά. Κάνοντας σαφές επιπλέον πως τίποτε δεν ήταν σοκαριστικό σε όλο αυτό. Η cool φωνάρα της pop μουσικής δήλωσε πως ούτε τότε αλλά ούτε και τώρα βρίσκει κάτι το περίεργο στο να φιλιούνται δυο κορίτσια.

https://www.youtube.com/watch?v=iNDm84-3Vmg

Η τραγουδίστρια το 2018 είχε πει πως της είχε φανεί κάπως περίεργο πως όλο το spotlight δόθηκε στο φιλί της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τη Μαντόνα και όχι στο δικό της. Αυτό, όπως είπε, δεν την ενόχλησε μιας και περισσότερο την ενδιέφερε η δική της εμφάνιση εκείνο το βράδυ, που ήταν το The Fighter με τον Ντέιβ Ναβάρο.

Μέσα σε όλα ανέφερε πως η Μαντόνα επηρέασε κατά πολύ την καριέρα της, γιατί την εμπνέει συνεχώς με όλες αυτές τις αλλαγές που κάνει από άλμπουμ σε άλμπουμ. «Αυτό ήταν μεγάλη έμπνευση να θέλω να αλλάζω, να με σπρώχνω στα όρια, να επανεφευρίσκω τον εαυτό μου, να ανακαλύπτω καινούργια πράγματα για εμένα», είπε για το αιώνιο ίνδαλμά της.