Τον Αλέξανδρο, ευτυχώς τον ξέραμε πολύ πριν περπατήσει στην πασαρέλα του GNTM, ρίχνοντας μας για ακόμη μια φορά το σαγόνι στα πατώματα. Η καλλιτεχνάρα αυτή, είναι μόλις 27 χρονών και ασχολείται με το make up και το styling, γουστάρει το modelling και κάνει αδιανόητες σε αισθητική μεταμορφώσεις για χάρη των drag shows που συμμετέχει.

Η εικόνα του από κοντά είναι αν όχι περισσότερο, το ίδιο εντυπωσιακή και ευτυχώς αυτό επιβεβαιώθηκε και από τους τέσσερις κριτές του ριάλιτι μόδας, αποσπώντας την ομόφωνη απόφαση μετακίνησης του, στην επόμενη φάση.

Αν μπορούσαμε να διαλέξουμε δύο απ’ τις καλύτερες στιγμές του, στη χθεσινή οντισιόν, ήταν όταν τον ρώτησαν σχετικά με το τι συμβολίζει το τατουάζ κάτω απ’ το στήθος του, απαντώντας πως: “Είναι μια Hayana Mask, είναι από το Ιαπωνικό θέατρο No και έχει να κάνει με θηλυκότητες οι οποίες έχουν πεθάνει και επιστρέφουν πίσω στη ζωή για να πάρουν εκδίκηση από τους άντρες που έχουν πληγωθεί”, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα τον πείραζε να του κόψουν τα μαλλιά, είπε πως είναι πολύ δύσκολο μιας και “Θεωρώ κάποιος που είναι πελάτης και θέλει να με διαλέξει, θα με διαλέξει γι’ αυτό που είμαι. Είμαι character model”.

Εννοείται ότι τσεκάραμε τα σχόλια κάτω απ’ το βίντεο της εκπομπής στο YouTube και προς τεράστια κυριολεκτικά μας έκπληξη, ήταν σχεδόν όλα αποθεωτικά, τόσο για το στυλ όσο και για τη συγκροτημένη παρουσία του.

Πάμε λίγο ρε Αλέξανδρε. Δίδαξε Τέχνη και τρέλανε μας!