Η 62χρόνη ηθοποιός, που με ένα απλό σταυροπόδι εντυπώθηκε για πάντα στο συλλογικό ασυνείδητο των ανδρών, μπήκε στο app Bumble κι έφτιαξε προφίλ αναζητώντας τον αληθινό έρωτα και την αγάπη. Πρώτη σκέψη; ΓΙΑΤΙ; Δεύτερη: αν δεν μπορεί και η Σάρον η Στόουν να γνωρίσει έναν άντρα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, τότε ποια είμαι εγώ να γκρινιάζω. Γίνεται ακόμη πιο απίστευτη η είδηση της ημέρας καθώς το Bumble την μπλόκαρε μετά από αλλεπάληλα reports χρηστών που θεώρησαν τον λογαριασμός της fake. Εκείνη έπρεπε να τουιτάρει το γεγονός για να την ξεμπλοκάρουν!

Φυσικά δεν βρήκε ταίρι. Η Σάρον. Και το γεγονός αυτό την τραυμάτισε τόσο που θέλει να γράψει βιβλίο για να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε. “Θέλω να γράψω ένα βιβλίο με διηγήματα από τα περίεργα ραντεβού που βγήκα (πάρε τα λεφτά μου Σάρον). Δεν ξέρω γιατί θεωρούνται επιτυχημένα τα dating sites. Χημεία δεν μπόρεσα να βρω στο διαδίκτυο” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό της “Telegraph” για την προώθηση της νεάς σειράς του Netflix “Rached”.

Το ίνδαλμα τόνισε την επιρροή της νέας κανονικότητας του διαδικτυακού φλερτ στις ζωές μας, “δεν θα ξέρουμε πώς να φερθούμε στο τέλος” λέει (εννοείται έχει δίκιο). “Πλέον, δεν ξέρουμε πώς να συμπεριφερθούμε σε ένα δείπνο, πώς να είμαστε σε μια σχέση και πώς να επικοινωνήσουμε με τον διπλανό μας”, συμπληρώνει (εγώ στέλνω memes, χάλασα).

Καταλήγει ότι δεν της σφυρίζουν στο δρόμο. Φιλική συμβουλή: καμ του Γρκις για να την βρεις.

Μια από τις πιο έξυπνες γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος, ένα σύμβολο του σεξ και η φεμινίστρια που ασπάζεται την εποχή της και δηλώνει παρούσα στο κίνημα του #MeToo δηλώνει, ανερυθρίαστα, ότι δεν την πειράζει αν οι άντρες την θωπεύουν ή την αποκαλούν γλύκα. “Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να μαλώσω. Είμαι 62 και έχω περάσει πολλά. Ξέρω τι έχει σημασία και τι είναι εντελώς ανούσιο“.

Βαθιά υπόκλιση σε μια τεράστια Κυρία.