Δεν έχω μάθει να κρύβομαι, πίσω από δάχτυλο μου για αυτό κι έχω το κούτελο καθαρό. Κάποιες καψούρες δεν τις ξεπερνάς ποτέ είναι η αλήθεια. Αυτοί οι έρωτες με την πρώτη ματιά που μας συνοδεύουν από εκείνο το περίεργο πετάρισμα των ματιών, λες κι έχουμε πάθει όλοι εγκεφαλικό μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποιείς  ότι δεν πρόκειται να υπάρξετε ποτέ μαζί, γιατί αρχικά διάλεξε τον Τζάρεντ Λέτο κι έπειτα εκείνον τον αχώνευτο τον τραγουδιστή των Good Charlotte. 

Κι αν για τον Τζάρεντ, θέλοντας και μη πάμε πάσο, καλό είναι να μάθεις ότι μέχρι κι αυτός σαν όνειρο την είδε τη σχέση του με την Κάμερον Ντίαζ κι όταν χωρίσανε έβγαλε κοτζάμ τραγούδι με τους Thirty Seconds to Mars, για να τη θυμάται μια ζωή. Σήμερα η Κάμερον γίνεται 48 χρονών κι είναι μια καλή αφορμή, να θυμηθούμε όλοι μαζί 5 φορές που την καψουρευτήκαμε στη μεγάλη οθόνη!  

“Η Μάσκα” 

H πρώτη μου αγάπη και παντοτινή, θα είναι η Tina Carlyle, στη Μάσκα. Κι αν η δικιά μου γνώμη δεν είναι προφανώς αρκετή για να σε πείσει, τότε σου έχω και του Τζιμ Κάρει παρέα, που δίνει την πλέον αδιανόητα καρτουνίστικη ερμηνεία στη δεκαετία του ‘90 για πάρτη της.  

“Κάτι τρέχει με τη Μαίρη” 

Οι αδερφοί Φαρέλι, είναι υπεύθυνοι για την καλύτερη κωμωδία των 90s. Δεν λέμε προφανώς κάτι καινούριο, καθώς δεν υπάρχει σινεφίλ που να σέβεται τον εαυτό του και να μην παραδέχεται το προφανές. Ένας από τους λόγους που το κατάφεραν, είναι ότι δώσανε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Mary στην Κάμερον Ντίαζ, με αποτέλεσμα να την καψουρευτούν από την Ιαπωνία μέχρι τα Τζουμέρκα, όλοι όσοι γέλαγαν υστερικά με την ταινία

“Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης” 

Λίγος Σκορσέζε την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Ειδικά αν έχει μαζί του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Όταν αυτοί οι δύο σφάζονται στην ποδιά της Κάμερον και φτιάχνουν την Νέα Υόρκη όπως την ξέρουμε μετά το Μεσοπόλεμο, καταλαβαίνεις πως μπορεί να την ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά στα 90s, αλλά στα 2000s αυτός ο έρωτας έγινε πρωτοσέλιδος.  

“Shrek” 

Ναι, ντάξει με περιμένεις στη γωνία στα σχόλια, το νιώθω μέσα μου. Πρόσεχε όμως, μετά από τόσα χρόνια βλέποντας ταινίες μπορώ μετά λόγου γνώσεως να σου πω δύο πράγματα. 1ον, ότι τα animation δεν είναι μίκι μάο και δεύτερον ότι μετά την Τζέσικα Ράμπιτ και την Εσμεράλδα, μεγάλοι ερωτευτήκαμε μόνο τη Φιόνα. Όταν μάθαμε ότι τη φωνή της την έκανε η Κάμερον καταλάβαμε και το γιατί. 

“Τhe Counsellor” 

Ο Ridley Scott το 2013 είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει ταινία το σενάριο του Κόρμακ ΜακΚάρθυ με καστ εξωπραγματικό (Χαβιέ Μπαρδέμ, Πενέλοπε Κρουζ, Μπραντ Πιτ και Μάικλ Φασμπέντερ) κι όλοι τότε περιμέναμε με το μαχαίρι στα δόντια για να βγει. Όταν βγήκε διαπιστώσαμε, ότι ακόμη κι αν έχεις τα καλύτερα υλικά, είναι πολύ πιθανό το πιάτο σου να βγει μάπα και να μην τρώγεται, σε μια ταινία που διασώζεται για την ερωτική σκηνή της Κάμερον με ένα αμάξι, που μας θύμησε γιατί δεν πρόκειται να την ξεπεράσουμε ποτέ.