Κοίταξε, δεν πρόκειται να σου κρυφτούμε, όπως δεν το κάναμε ποτέ. Ήμασταν πάντα ξεκάθαροι απέναντι σου. Δεν υπήρξαμε ποτέ ερωτοχτυπημένοι με κάποια ηθοποιό, τραγουδίστρια, μοντέλο σε τέτοιο βαθμό ώστε να κοιμόμαστε με την αφίσα της στο προσκεφάλι μας. Προφανώς σε όλες τις παραπάνω, δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε και τη Μόνικα Μπελούτσι.  

Αναφερόμαστε σε θνητές κι όχι θεότητες, βοήθεια μας! Γιατί όπως πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος, η Μόνικα δεν μπορεί να μπει στην ίδια κατηγορία με τα ανθρώπινα όντα σαν και του λόγου μας. Στο πλαίσιο του θεατρικού έργου Lettres de la Callas λοιπόν η αυτού εξοχότης της ομορφιάς κυρία Μπελούτσι, θα εμφανιστεί τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο, ερμηνεύοντας τη Μαρία Κάλλας. Κι ενώ μετράμε τις μέρες μέχρι την παράσταση, με μεγαλύτερη αγωνία από ότι τις μέρες μέχρι την εύρεση του εμβολίου για τον κορονοϊό. 

Η παραπάνω εισαγωγή που λες, είχε ένα και μοναδικό στόχο. Την ενημέρωση και την επαγρύπνηση όλων, σχετικά με τον ερχομό της Μόνικα στην Αθήνα. Από χθες το κορίτσι μας βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος και με πόνο ψυχής παρατηρούμε ότι είστε όλοι πολύ ψύχραιμοι. Ντροπής πράγματα! Για πάμε λίγο, γιατί αν δεν πράξουμε τα δέοντα, μπορεί να μην μας ξανά έρθει. Το καταλάβατε βρε ασέβαστοι;