Πριν λίγες ώρες ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις, για την Αντιπροεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στις εκλογές που έπονται τον Νοέμβριο κι ελπίζουμε πως θα ξαποστείλουν τον Τραμπ από τον Οίκο τον Λευκό, γιατί αρκετά απονενοημένα ζήσαμε μαζί του. Μέχρι την ανακοίνωση Μπάιντεν για την υποψηφιότητα της Χάρις, μόλις δύο γυναίκες είχαν χρηστεί υποψήφιες για τη θέση της Αντιπροέδρου από κάποιο μεγάλο αμερικανικό κόμμα: η τότε κυβερνήτης της Αλάσκα Σάρα Πεϊλίν το 2008 και η αντιπρόσωπος της Νέας Υόρκης Τζεραλντίν Φεράρο το 1984. 

Πρόκειται για την πρώτη Αμερικανοασιάτισσα που το καταφέρνει, κάνοντας σίγουρα περήφανους τους μετανάστες γονείς της από την Ινδία και την Τζαμάικα. Την ίδια ώρα ο Τραμπ, σε μια ψύχραιμη πρώτη δήλωση και προσέγγιση της κατάστασης την χαρακτήρισε μοχθηρότερη κι από την Ποκαχόντας, ενώ την έπεσε στον Μπάιντεν επειδή δεν έδωσε τη δυνατότητα σε έναν Δημοκρτικό άντρα να διεκδικήσει την αντιπροεδρία.

Την ίδια ώρα ωστόσο, δεν είναι ούτε μία, ούτε 2 διάσημες ηθοποιοί που πανηγυρίζουν και δίνουν τη δημόσια στήριξή τους, στη Χάρις. Από τις θεάρες Viola Davis και Sarah Paulson, μέχρι την Taylor Swift και την Pink όλες τους χειροκρότησαν, για να ακολουθήσει κι ο John Legend με τον Rob Reiner, φτιάχνοντας το ιδανικό υποστηρικτικό κλίμα για την Καμάλα!