Μέσα σε όλα τα στραβά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε το τελευταίο διάστημα, προστέθηκε ακόμη ένα δυσβάστακτο πρόβλημα, που συνοψίζεται σε 2 και μόνο λέξεις: Αρνητές Μάσκας. Ψεκασμένο είδος που θεωρούν ότι ο κορονοϊός είναι fake κατασκευή που μας την έχουν στείλει Εβραίοι και Μασώνοι για να φάμε αμάσητη τη δικτατορία του 5G και άλλα τέτοια απονενοημένα.

Για αυτό τον λόγο είναι πολύ σημαντικό όλοι να βάλουμε ένα χεράκι έτσι ώστε οι μάσκες να φτάσουν παντού για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Ειδικά σε όσους την χρειάζονται πολύ και μερικές φορές δεν μπορούν να επωμιστούν ούτε το κόστος αγοράς τους. Έτσι λοιπόν, όταν βλέπουμε ενέργειες σαν της κοπελάρας μας της Σερένα Γουίλιαμς αφού της βγάλουμε το καπελάκι μας, που παίρνουμε μαζί μας για την αντηλιά, τη μοιραζόμαστε μαζί σου.

Η Σερένα που λες θέλει τα παιδιά της, να επιστρέψουν στο σχολείο και να τους εξασφαλίσει το πλέον ασφαλές περιβάλλον  για αυτά κι όλους τους συμμαθητές της. Ανακοίνωσε που λες,  τη συνεργασία της με την Bella + Canvas, την National School Board Association και την Scholastic, για να παράσχουν 4,25 εκατομμύρια μάσκες και εκπαιδευτικό υλικό σε 115.000 σχολεία στις ΗΠΑ.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting back to school this fall means having #masksforkids to wear. I’m teaming up with @bellacanvas, the National School Board Association and @scholasticinc to donate 4.25 million masks to underserved schools and provide educational materials about masks to 54 million students and all 115,00 schools in the United States. Through the #MasksForKids program, schools can access affordable masks and educational materials, quickly. In addition to donating 4.25 million masks, another mask will be donated for each one purchased by the schools. I’m grateful to be able to help educate our schools about this resource, and to be given the opportunity to serve so many students.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις

Αφού λοιπόν δωρίσει 4,25 εκατομμύρια μάσκες, θα γίνεται δώρο άλλη μια για κάθε μία που αγοράζουν τα σχολεία. Όλοι μαζί, ο καθένας από το δικό του γήπεδο μπορούμε να παίξουμε μεγάλη μπαλίτσα. “Match Point” για τη Σερένα!