Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα από την αρχή. Αν ήταν στο (ανδρικό) χέρι μας, θα κυκλοφορούσαμε κάθε μέρα με σκισμένα τζιν, σταράκια, t-shirt τζάκετ. Απλά πράγματα. Ούτε χρώματα θα κοιτούσαμε αν ταιριάζουν, ούτε θα μας ενδιέφερε ιδιαίτερα τι λένε οι άλλοι για το look μας. Γιατί, όπως και να το κάνεις, δεν είναι και τόσο πολλοί οι άνδρες που καίγονται για το στυλ τους.

Τότε γιατί όλοι -άντε οι περισσότεροι- το προσέχουν. Αρχικά και κατά 5%, επειδή σου αλλάζει τη διάθεση. Κατά δεύτερον και κατά 95%, επειδή το προσέχουν οι γυναίκες. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, τα θηλυκά τσεκάρουν το στυλ μας και κρίνουν (και) από αυτό. Άρα επειδή εμάς μας αρέσουν οι γυναίκες, θέλουμε να μας προσέχουν και να έχουμε επιτυχίες… Κάντε τα μαθηματικά και να η λύση.

Όμως υπάρχουν και αυτές οι φορές, που νιώθουμε στιλάτοι, αλλά το όλο look είναι ένα λάθος. Και το καταλαβαίνεις όταν θα δεις αυτό το γυναικείο βλέμμα να σε αναλύει και το στραβό χαμογελάκι στο τέλος. Άρα για να μην φτάσεις σε αυτή την άβολη κατάσταση, δες 5 πράγματα που μισούν οι γυναίκες – πάνω σου.

V μπλούζες

Ναι, μας αρέσουν τα t-shirt με V. Αλλά στις γυναίκες (με ωραίο μπούστο). Μόνο. Απλά πράγματα. Πάνω στον άνδρα ήταν, είναι και θα είναι αστείο. Ακόμα κι αν το σώμα είναι φέτες. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το πολύ ανοικτό πουκάμισο. Μας αρέσει να το βλέπουμε στις γυναίκες.

 

Μυτερά παπούτσια

Δάχτυλο δεν έχεις για να δείχνεις τη σωστή κατεύθυνση; Τι το θέλεις το παπουτσάκι που βγάζει μάτι και σκοτώνει την κατσαρίδα στη γωνία; Και να πω ότι ζεις στην Άγρια Δύση, να το δεχθώ. Αλλά, όχι εν έτει 2014.

 

Φαρδιά παντελόνια

Sorry, αλλά είσαι σε hip-hop συγκρότημα; Όχι; Ε, τότε κάνε μου τη χάρη με αυτά τα παντελόνια που κολυμπάς μέσα. Που πρέπει να κάνεις δύο βήματα πρώτα από μέσα και μετά να φανεί ότι περπατάς. Και ναι, ούτε όταν πέφτει το παντελόνι και φαίνεται το μποξεράκι σου είναι ωραίο.

 

Περμανάντ

Είδες τον Bradley Cooper στο «American Hustle» και νομίζεις ότι επέστρεψε στη μόδα; Λάθος. Ακόμα και την περίοδο που ήταν must, βλέπε δεκαετίες ’70 και ’80, ήταν χάλια. Φαντάσου σήμερα τι γνώμη έχουν για αυτό το στυλ. Ένα έχω να σου πω εδώ: άσε τα μαλλάκια σου ανακατωμένα.

 

Λευκή κάλτσα

Αν δεν είσαι ο Michael Jackson, δεν μπορείς να φοράς λευκή κάλτσα. Και μάλιστα αθλητική, αυτές που φτάνουν μέχρι το γόνατο! Όσο κι αν προσπαθήσεις να την κρύψεις με το παντελόνι, κάποια στιγμή το βράδυ θα φανεί. Και θα ξεχωρίσει μέσα στο σκοτάδι. Και δεν το θέλεις αυτό.