Η Κατερίνα Διδασκάλου, πρωταγωνιστεί φέτος στις “Άγριες Μέλισσες”, σειρά που κλείνει κόσμο και κοσμάκη στα σπίτια του. Είναι από εκείνες τις φιγούρες που ο ρόλος της στο σανίδι ή στην τηλεόραση δεν ήρθε χαριστικά, για τα όμορφα της μάτια, αλλά έπειτα από ένα σωρό σπουδές και διακρίσεις. Και ενώ έχουμε εξοικειωθεί με την ιδέα ότι πολλοί άνθρωποι τις Τέχνης, συχνά λοξοδρομούν από αυτό που έχουν κληθεί να υπηρετήσουν, μπαίνοντας σε τρας διαδικασίες, η ηθοποιός μας υπενθυμίζει ότι οι φωτεινές εξαιρέσεις, θα δείχνουν πάντα τον δρόμο προς το ήθος και την ανθρωπιά.

Η κυρία Διδασκάλου, εδώ και πέντε χρόνια, φιλοξενεί στο σπίτι της έναν άστεγο άνθρωπο. Όπως η ίδια δήλωσε στη “Νέα Σελίδα”: “Μα τον ήξερα τον άνθρωπο. Τον έβλεπα πηγαίνοντας στου Φιλοπάππου και ήξερα ότι είναι πολύ εργατικός, νοικοκυρεμένος, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν ζήτησε κάτι, αλλά μόνο προσέφερε στους περαστικούς. Νομίζω ότι οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας, ειδικά στους πιο ανήμπορους. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε με τις πράξεις μας και στους νεότερους ότι δεν υπάρχει μόνο μαυρίλα, αλλά και αγάπη και αλληλεγγύη. Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα καλύτερη”.

Έχοντας τρία εγγόνια, η γυναίκα αυτή μας γεμίζει ελπίδα, ότι τα παιδιά που έρχονται από το μέλλον, μεγαλώνουν δίπλα σε ανθρώπους που: “Ο λόγος που το δημοσιοποίησα ήταν γιατί, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι της μόδας τέτοιου είδους πράγματα και όχι οι διακοπές στη Μύκονο”.

Και αυτά ήταν τα πολύ ευχάριστα νέα της ημέρας!