Η Γωγώ, είναι ένας απόλυτα αυθεντικός άνθρωπος που αν σου κάνει τη χάρη και σε βάλει στην καρδιά και στο μαγαζί της, θα την περάσεις φίνα. Δεν μασάει τα λόγια της και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, μιας και όλη της τη ζωή την περπάτησε και την περπατάει με το κεφάλι ψηλά.

Λίγο πιο κάτω από το Θέατρο του Νέου Κόσμου και απέναντι από τον Σταυρό του Νότου, το Γο-Γο Tasty bar, είναι η συνέχεια κάθε εξόδου, ό,τι ώρα και να είναι. Σε έναν χώρο με αισθητική και οικογενειακή ζεστασιά, μπορείς να δοκιμάσεις όσα καθημερινά μαγειρεύει, κάνοντας τα μακαρόνια με κιμά ακόμη πιο αγαπημένο μας φαγητό.

Στο μαγαζί της, θα τη δεις να σερβίρει τον κολλητό της Σωκράτη Μάλαμα, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις κάποιον από όλους εκείνους που ανεβαίνουν κάθε τόσο στη σκηνή του Σταυρού. Στο μαγαζί αυτό, διακινείται πολιτισμός, εκφράζονται προβληματισμοί, μεθάνε τα μεράκια μας.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί, θα παρακολουθήσεις έναν άνθρωπο που μιλά από την καρδιά του, μακριά από αποστειρωμένες λέξεις και εκφράσεις.

Μη ξεχνάς να πηγαίνεις στη Γωγώ πριν γυρίσεις σπίτι σου τα βράδια. Αλλιώς είναι σαν να μη βγήκες…