. Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, η υγρασία, το χλώριο και το θαλασσινό νερό αφυδατώνει την επιδερμίδα. Αποκτήστε ξανά λαμπερή όψη και κρατηθείτε ενυδατωμένη.

Με απλές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόζετε ακόμα και στις διακοπές σας φέτος το δέρμα σας δεν θα αφυδατωθεί ούτε ένα λεπτό. Βασικοί σύμμαχοί σας είναι το αντηλιακό, οι κρέμες προσώπου και φυσικά ο σωστός καθαρισμός!

  • Προτιμήστε μία αντιηλιακή με αντιοξειδωτικά

Ενισχύοντας λίγο τη δράση στα αντηλιακά σας και ειδικά αν το δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητο, προσφέρετε κυτταρική προστασία από την ακτινοβολία. Η Frezyderm Antioxodant Radiation Guard δεν αντικαθιστά το αντιηλιακό που έχετε ήδη αγοράσει αλλά προστατεύει τις δερματικές περιοχές που το έχουν ανάγκη. SPF 80!

Για λίγες μέρες στο i-cure.gr μπορείτε να βρείτε τα top αντηλιακά Frezyderm σε εκπτώσεις έως -48%!

  • Καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα απαλό γαλάκτωμα

Το νέο γαλάκτωμα Korres Olympus Tea σας θυμίσει πως είναι να καθαρίζετε την επιδερμίδα σας με ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού και όχι με σαπούνι που κάνει αφρό. Τονώνει το λεμφικό σύστημα του προσώπου, καθώς κάνετε μασάζ και καταφέρνει να το κρατήσει λαμπερό και τόσο ενυδατωμένο ώστε το μακιγιάζ θα μοιάζει περιττό. Με εκχύλισμα βιολογικού τσαγιού και φυσικά έλαια. Βρείτε την από εδώ.

  • Επιλέξτε τη σωστή καλοκαιρινή κρέμα προσώπου

Όταν το κολλαγόνο αυξάνεται το καλοκαίρι σημαίνει ότι όλα πάνε καλά με την επιδερμίδα σας και κανένας μηχανισμός δεν μπλοκάρεται! Οι κλασικές κρέμες προσώπου της Frezyderm αυξάνουν τη σύνθεση κολλαγόνου κατά 112% προσφέροντας πατατεταμένη ενυδάτωση και ενίσχυση του υδρολιπιδικού μανδύα. Ανακαλύψτε και εσείς το 5πλό σύστημα ενυδάτωσης, επιλέγοντας την ενυδατική Frezyderm ανάλογα με την ηλικία σας. Βρείτε όλη την σειρά Frezyderm Moisturizing σε μειωμένη τιμή για λίγες ημέρες!

  • Ασκηθείτε, κάνει καλό!

Η τακτική άσκηση φωτίζει την επιδερμίδα σας και μέσω του ιδρώτα αποβάλλονται όλες οι τοξίνες, παρασύροντας ό,τι δεν χρειάζεστε από τα κύτταρά σας.

  • Ενυδατωθείτε και εσωτερικά

Λίγος χυμός αλόης κάνει θαύματα! Τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και οι βιταμίνες έχουν αντίκτυπο και στην επιδερμίδα σας, κάνοντάς την πιο λαμπερή και νεανική.

Για περισσότερα tips ομορφιάς μπείτε στο online φαρμακείο i-cure.